Arama sonuçları: *

1. R

AMD EKRAN KARTINDA NO SİGNAL SORUNU

XFX RX 6700 Ekran kartımda oyun oynarken NO SIGNAL Hatası alıyorum bilgisayarı kapat aç yaptığımda ekran kartını görmüyor Driverları silip yüklediğimde düzeliyor fakat bir süre sonra yeniden NO SIGNAL hatası alıyorum Bilgisayarımın özellikleri: Gigabyte b450m k Amd ryzen 5 5600 Apacer 512 gb...
  2. R

NO SİGNAL HATASI AMD DRİVER SORUNU

Hocam baktım disk yok birde no signal hatasından sonra driver silmiyor ekran kartını görmemeye başlıyor kendim sil yükle yapıyorum görmeye başlıyor
  3. R

NO SİGNAL HATASI AMD DRİVER SORUNU

Selam hocam bu konu hakkında bilginiz varsa yardım edebilir misiniz? benimde bir arkadaşım bu sorundan kaynaklı şikayetçi acaba ne yapabiliriz
  4. R

27k Hazır sistem önerisi aşırı acil şimdi alacağım

monitör dahil değil sadece sistem
  5. R

26-27 DDR5 sistem varsa önerin çok acil bütün önerilerinize açığım

Bütçe 1 TL bile çıkmıyor malesef.
  6. R

bütçeyi oynatamıyorum en fazla 27k valla arkadaş için arıyorum öyle f/p sistemler bugün yok heralde.
  7. R

26-27k DDR5 ekran kartı nvidia amd farketmiyor daha çok hikayeli oyunlar ve cities skylines 2 microsof flight... oyunlar oynuyorum işlemci amd olursa çok daha iyi olur
  8. R

Xbox gamepass microsoft riot hesapları arasındaki hesap çalınmasıyla yardım

item satıştan Xbox gamepass aldım (3 ay ) microsoft hesabı olarak geldi. xbox hesabıma (kendi hesabıma) bağladım league of legends oyununda gamepass ekledim 1 saat sonra riot hesabım çalındı eklediğim microsoft hesabı tarafından riot hesabım çalınması mümkün mü?
  9. R

Valorant, Lol hesap çalınması.

item satıştan Xbox gamepass aldım (3 ay ) microsoft hesabı olarak xbox hesabıma bağladım league of legends oyununda gamepass ekledim 1 saat sonra hesabım çalındı eklediğim microsoft hesabı tarafından riot hesabım çalınması mümkün mü?
  10. R

Razer Basilisk X HyperSpeed skatez almam lazım Türkiye içinde bulamıyorum

Razer Basilisk X HyperSpeed skatezleri öldü yeni skatez almam lazım fakat tr içinde bulamadım bulabilen abiler varsa linklerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun arkadaşlar.
  11. R

28K bütçe ile bilgisayar önerisi

Anladım hocam çok uzatmak istemiyorum fakat sormak lazım sistemde SSD hariç anakart vb. değiştirmem gereken bir şey var mı sizce ?
  12. R

Rami nasıl özelleştirmemi tavsiye edersin hocam.
  13. R

28k bütçem genelde oyun oynuyorum bilgisayar önerilerinizi beklerim ekran kartı nvidia işlemci amd olursa sevinirim
Geri