Arama sonuçları: *

1. E

Kasa topluyorum yardimlarinizi bekliyorum

peki guc kaynagi icin ne diyebilirsiniz
  2. E

rgb kasayin kendisinde ve ram de var evet buyuk ihtimal onu alicam mesela daha fazla rgb li fan satin alirsam kasadaki kontrolcuye mi baglamam gerek yoksa anakarta mi
  3. E

tamam s2h da alicam buyuk ihtimal peki guc kaynagi rtx 2060 i ve 3600 u besler mi daha once ek guc gerektiren bi ekran karti kulanmadim sectigim guc kaynagindan ekran kartina giden kablo var midir
  4. E

yok oc ile ilgilenmiyorum fiyat performans bi anakarti ariyorum sadece rgb desteklesin m2 slotu olup olmamasinin da bi onemi yok ssd kulanicam ve 3000 mhz ram takilabilsin yeter
  5. E

anladim cevabin icin tessekur ederim dediginiz anakart kac mhz ram destekliyor acaba bilginiz var mi
  6. E

MSI B450M-A PRO MAX bu nasil sizce
  7. E

yani bu anakart da is gorurmu rgb ye onem veriyorum kasanin kendi kontrolcusu var ama anakartinda olmasi gerek mi pek bi bilgim yok da yardimci olabilirmisiniz 1587664121 bu biraz pahali geldi bana daha uygun bisey ariyorum micro atx bi anakart alsam ne fark olur acaba
  8. E

Merhabalar ben Bulgaristanda yasiyorum o yuzden turkce kelimeler dogru olmayabilir simdiden kusura bakmayin. simdi arkadaslar benim bir laptopum var 1050 ti i7 8750h islemcili neyse onu yarin saticam o yuzden biraz acil tavsiyelerinize ihtiyacim var aklimdaki kasa bu sekilde : Aerocool Klaw...
Top Bottom