Arama sonuçları: *

1. Ali Huseyn

Bilgisayar açılınca bu ekran geliyor

1720560230 Bilgisayarı her açtığımda böyle bir ekranla karşılaşıyorum, msi center uygulamasına güncelleme geldi yaptıktan sonra her açtığımda bu ekranı görüyorum, bilgisi olan birisi lütfen yardım edebilir mi?
  2. Ali Huseyn

Msi anakart Biosa giremiyorum

3. Ali Huseyn

evet monitör ve sinyal yok
  4. Ali Huseyn

sorun bu değil hocam, biosa giremiyorum bu konu üzerine yardım etmeniz yeterli
  5. Ali Huseyn

Ana kartım msi z790 pro s model bios ekranına hiçbir şekilde giremiyorum, delete f2 vs. hepsini denedim ekran gelmiyor, klavyeden kaynaklı olabilir mi? %60 klavye kullanıyorum f tuşları olmadığı için fn ile kullanıyorum, f tuşları olan klavye kullanırsam düzelir mi yoksa çözüm nedir lütfen...
  6. Ali Huseyn

Sistem parçaları bir-biri ile uyumlu mu? Sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ana Kart ASUS ROG STRIX B760-A Gaming Wi-Fi / ASUS TUF Gaming Z790 Plus Wi-Fi Ekran kartı MSİ RTX 4070 SUPER Suprim SE 3x Sıvı soğutucu DeepCool LE720 360mm SSD Samsung 1TB 980 PRO PSU PM850D 850W 80 PLUS GOLD Kasa Zalman Z10 Ram Trident G.Skill 6000 MHZ DDR 5 İşlemci...
  7. Ali Huseyn

Öneri Ana kart seçimini yapamıyorum

Yarın gidip sistemi alacağım fakat B760 almış olursam yanlış mı yapmış olurum bilmiyorum, aralarında fazla fiyat farkı var. Z790 Daha pahalı. Fakat z790 almama gerek var mı ciddi anlamda kararsızım. İşlemci i7 14700K İlk ana kart: ASUS ROG Strix B760-A Gaming WIFI İkinci ana kart: ASUS TUF...
  8. Ali Huseyn

Yardım Hangi ana kartı tercih etmeliyim?

Msi daha pahalı :D
  9. Ali Huseyn

Yardım Hangi ana kartı tercih etmeliyim?

Ben 14700k işlemci işin ana kart alacağım, Asus rog strix B760 A Gaming WiFi ve ya Msi z790 Pro-P wifi arasında hangisini seçim yapmam gerek bilmiyorum. B serisi ve Z serisinin arasındaki farkı bilmediğimden hangisini almak daha mantıklı? Aralarında bariz bir fiyat farkı var, Z serisi daha...
  10. Ali Huseyn

PSU Sisteme yeterlimi ?

Garanti olması için 750 yapman daha iyi. Ayrıca PSU seçilen marka genel olarak iyi değil.
  11. Ali Huseyn

Öneri Monitör önerisi verir misiniz

Asus rog strix XG249CM almanı öneririm 270 HZ ve IPS panel. Kesinlikle fiyat performans. Uzun süredir kullanıyorum. Memnunum.
  12. Ali Huseyn

Bu sistemin özellikleri bir-biri ile uyumlu mu? Sizce nasıl sistem?

Hayır burada yaşadığım için alıyorum, burasına göre ortalama bir fiyat
  13. Ali Huseyn

Çözüldü✓ Bu Sistemlerden Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Dar boğaz olamaz hayır, ryzen ısınan bir işlemci olduğu için sıvı soğutucu almanı öneririm, bütçeni geçmediği için Thermalright Frozen Magic 240 ARGB almanı öneririm.
  14. Ali Huseyn

Ryzen sistem işim için uymuyor. Daha çok render, montaj ve tasarım için kullanacağım. İntel sistemin daha iyi seçim olacağı taraftarıyım
  15. Ali Huseyn

Çözüldü✓ Bu Sistemlerden Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Ben alacak olsam 3. attığını alırdım. Diğerleri zaten birbirine çok yakın sistemler. Render, montaj ve tasarım için kullanacaksan İntel i5 12600KF olanı alabilirsin. Oyun için alacağım diyorsan da 2. attığını alabilirsin.
  16. Ali Huseyn

Azerbaycandan alacağım burada 3800 Manat
  17. Ali Huseyn

NVIDIA GeForce Experience Siyah Bar Sorunu!

NVIDIA APP çıktı yeni onunla daha fazla özelliği kullanabilirsin.
  18. Ali Huseyn

Ana Kart: Msi Z790 P WiFi Ekran Kartı: Msi 4070 Super Gaming X Slim İşlemci: i7 14700K Sıvı soğutucu: Deepcool LE720 Ram: XPG 6000mhz 32 GB DDR5 Kasa: Zalman Z10 Plus SSD: Samsung 1TB 980 Pro Power Supply: Deepcool PM850D 80+ Gold
  19. Ali Huseyn

Azerbaycandan hangi sistemi almalıyım

tamamdır dikkate alacağım çok teşekkür ederim
  20. Ali Huseyn

Azerbaycandan hangi sistemi almalıyım

Bu sistemi arkadaşımın yazmasını istedim, ben alacağım yani. Sana ikinci sistemi değil de ilk sistemi almamı söylemenin sebebini öğrenebilir miyim? Çünkü ikinci sistemide söyleyen oldu.
Geri