Arama sonuçları: *

1. İ

4060 Ti 16 GB + Ryzen 5 5600'lü sistem kaça satılır?

Selamlar sistemim aşağıdaki gibidir. Yeni sistem satın almak istediğim ve hali hazırda montaj yaptığım için iade durumum mümkün olmadığından satmayı düşünüyorum ancak fiyatı ne kadara koymalıyım sizce? RAM, SSD, KASA hariç hepsinin fatura ve garantisi vardır ve 1 hafta önce alınmıştır. RAM, SSD...
  2. İ

Donanım Arşivi Lenovo G24-20 Videosu Hatalı Olabilir Mi?

Ben videoda gösterilen fotoğraf ve söylenilen söze göre sorguladım zaten ve bunlar benim teorimi destekler durumdaydı. Eğer bütün seviyelerde denediğinize eminseniz videoda koyduğunuz görseller ve söylenenler, yanlış yerleştirilmiş ve yanlış söylenmiş olduğu için kafa karışıklığı yaşatıyor...
  3. İ

Daha hızlı tepki süresi videoda gösterilen ve söylenene göre tam tersi durumda test edilmiş. Son seviye 4.seviye sanılmış ancak bu zaten en geç tepkimeyi veren tepki süresini gösteriyor. "Yani seviye 4 en geç tepkime süresini, en hızlı tepkime süresini veren seviye zannedilmiş."
  4. İ

Selamlar herkese, Donanım Arşivi Youtube kanalının G24-20 monitör videosunu izledim. Videoda Abdullah Bey overdrive üzerinden gecikme testi yapmış ancak videoda gösterilen ekran görüntüsü ve verilen bilgide hata yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Dakika 1:10'da şöyle bir ekran görüntüsü...
Geri