Arama sonuçları: *

1. mehmeths

Yeni pc diziyorum ekran kartinda kararsız kaldim

knk bende 7900xt modeli almayı düşünüyorum yayın ve oyun odaklı video düzentleme render vs işimi görür mü fp açısından 4070 lerde 12gb ram var alacagım model Sapphire rx7900xt nitro+ 16gb 256bit modeli sanırım 22k bandında fiyatı var ne diyorsun
  2. mehmeths

50 k ya yayın ve render pc önerisi

intele bulaşma hiç 1738428499 bütçe çok önemli, yukarıda bir arkadaş amd ekran kartı alma ve amd işlemci alma demiş. bana biraz ezber gibi geldi. bir sürü kişi var yayın yapan amd işlemci ile şöyle ki amd 7950x3d veya x modelleri render performansı acısından da güzel sonuç veriyor incelemelere...
  3. mehmeths

🔥 Yarın RTX 5000 serisinin ilk stokları geliyor 🔥

dostum amd rx6800 xt ekran kartı alınır mı 16gb modelı 17.5k ya
  4. mehmeths

🔥 Yarın RTX 5000 serisinin ilk stokları geliyor 🔥

buy fiyatların üzerine 10k koydugun zamazn temizinden 30*35k bandında oluyor
  5. mehmeths

Bluetooth kulaklık önerisi

eskiden olsa ankerin kulaklıgı derdim ben 660 TL bandına almıştım 2 tane hem kendıme hem ablama şuan 3k olmuş fiyatı :D 1738155282 telefon ıcın mı pc ıcın mı sordun kulak ici kulak üstü mü
  6. mehmeths

2024'te ddr4 sistem toplamak mantıksız mı?

1000 serisi ekran kartı kullanıyorum uzun zamandır güncelleme gelmedi bu kart için, güncelleme geliyor evet uygulama için ama o rtx yeni çıkan ekran kartları için optimizasyon geliyor 1080 ekran kartı kullanıyorum ben şuan bu karta uzun süredir gelmedi yani kartın kendisine
  7. mehmeths

neden intel işlemci mesela ?
  8. mehmeths

dostum 3080 eski bir kart, performans açısından kapışır mı evet. Fakat ben buradakı ekran kartı muhabbetini anlayamadım sonuç olarak ekran kartını anakart fark etmeksizin takabiliyorsun isterse DDR6x olsun yada DDR5 olsun gidip atıyorum ddr4 anakartada takabiliyorsun ddr5 anakartada. Burada...
  9. mehmeths

İncehesap sihirbazından hazır PC

geçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir. 1734867904 knk babanı ikna et 30k ya çıkartabilirse güzel sistem toplarsın.
  10. mehmeths

en düşük grafiklere çekerse oynatırda o fiyatada ekran kartı ne takabilir onu düşünüyorum şuan 10k ekran kartı desek? 5k işlemci desek 15k geriye kalan parçaları zor toplar ya
  11. mehmeths

güncel oyun dememiş ki zaten oynayacağım oyunlar demiş liste yapmış o oyunları oynar. 1734867674 gerçi listedeki oyunlara bakmadım ben o oyunları zor oynar dediğin gibi. Bir tek GTA SA oynar herhal :D
  12. mehmeths

Steam Hesabım Çalındı!

arkadaşlar bu aralar whatsap numaralarınıda kopyalıyorlar sonra borç para istiyorlar haberiniz olsun, sanki arkadaşınız tanıdığınız biriymiş gibi dikkat edin bu şekilde arkadaşınız size ulaşıp işte şu kadar saatim var hesaptan para çekemiyorum vs deyip sizden başka hesaba para attırıyorlar sonra...
  13. mehmeths

Steam Hesabım Çalındı!

epic hesabını steame bağlamak için browserdan epic gamesin sitesine girmen gerekiyor oradan bağlantılardan mıydı neydi tam hatırlamıyorum, oradan xbox , ps, steam gibi platformlar yer alıyor onları bağlarsanız zaten hesap çalındığı taktirde bunlardan birini kullanarak epic hesabına giriş...
  14. mehmeths

Steam Hesabım Çalındı!

Her an her şey olabilir aslında hesap bilgilerini almak lazım yedek şeklinde en son alınan oyuna kadar. Benim Epicte hesap çalındı sonra Fortnite hesabını adam gidip siteye satılığa koymuş maili değiştirmiş, mailin sonu .ru ile bitiyordu VPN ile girilmiş son giriş yeri almanyadan 2 faktörlü...
  15. mehmeths

Steam Hesabım Çalındı!

ah be kardeşim bu tür insanlardan gelen mesajlardaki linklere neden tıklıyorsunuz anlamıyorum ki sosyal medyada bangır bangır bağırıyorlar dikkat edin linklere tıklamayın vs diye. Epic hesabınada giriş yapabilirler epic hesabına girip bağlantısını kes steam ile ne olur ne olmaz. Onun harici...
  16. mehmeths

5900X + 3070 600w yeterli mi ?

bios baktın mı güncel olup olmadığına?
  17. mehmeths

https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=65642-1_65649-1_61309-1_72530-1_59495-1_70100-1_49542-1 İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36 civarı 16gb x 1 Team T-Force Vulcan yaptım seninkinden daha iyidir. PSU da 650w fazla gelir, 550w yeter tahminimce, sıvı soğutucuya gerek...
  18. mehmeths

MSIDAN VE VATANDAN ÜRÜN ALMAYIN ALDIRTMAYIN

Git tüketici hayem heketine cimere bimere şikayet oluştur bak nasıl tutuşuyor paçaları. Öyle bir şey olamaz hayırdır la para vereceksin 0 ürün alacaksın sonra o ürün üretim hatası olacak servise değişim talep edeceksin servis ise pini değiştirip yollayacak başlarına yıkarım o mağazayı hayıdır...
  19. mehmeths

Yardım 1.600.000 TL Araba Önerisi?(BMW/LAND ROVER/MERCEDES BENZ)

Arabadan pek anlamam ama Mercedes hep hayalimdir ve Premium hissiyat veriyor. Onun haricinde BWM ve RANGE OVER da güzel araçlar Favorim Mercedes.
  20. mehmeths

Kingston 2133 8 gb Ram almayı düşünüyorum orijinalmi

türkiyede satılan urunlerde de degısıklık oluyor kımısınde Çin kimisinde tayvan var. 1734811081 orjinal gibi gözüküyor.
Top Bottom