Arama sonuçları: *

1. P

AMD Ryzen 5 5600 Overclok Yardım

Hocam bendede ryzen 5 5600 işlemci var anakartında msi b550 m pro vdh wifi modeli oc yapılır mı? güçlü bir anakartmı?
  2. P

2. El Psp Alınır mı?

Tamam kral çok saol telefonda kasmas dimi pubg 60fps veren bir performansı var 8gb ram oppo eğer kasarsa bilgisayara kurayım
  3. P

2. El Psp Alınır mı?

Ppsspp indirdim oyunu nasıl seçicem internetten nası aratmam lazım yani?
  4. P

2. El Psp Alınır mı?

İlk aklıma gelen oyunu söyledim elime ne gelse oynarım zaten god of war da dahil tabikii.
  5. P

2. El Psp Alınır mı?

O nasıl olcak psp emülatörü?
  6. P

2. El Psp Alınır mı?

Gta 6 için xbox series s alıcam 2. Elde ama eski oyunlarıda oynamak in el konsolu almak istiyorum birde o konsolunun rahatlığını merak ediyorum 2. Elde 3000 tl lerde geziniyor sizce alınır mı? pili nekadar gidiyor performansı ps3 ile aynımı? Gta san andreas - vice city gibi oyunlar oynicam.
  7. P

İşlemcim 85 derecelerde

Fanlar ın markası zoko anakartta msi filtreleri hergün temizliyorum kablolamayı yapıcağım 👍🏻.
  8. P

İşlemcim 85 derecelerde

Trcc windows 11 e inmiyor hocam windows 10 da kullanıyorfun ana 11 de olmuyor kasanın içinde hava akışını bozan çok şey demişsiniz örnek nedir?
  9. P

İşlemcim 85 derecelerde

Thermalrightın kendi macunu sürülü, mx 6 var ama sürmedim çok yoğundu çünkü 1774385135
  10. P

İşlemcim 85 derecelerde

Ozaman bir sorun yok diyorsunuz doğrumu bir overclock durumu yoktur dimi?
  11. P

İşlemcim 85 derecelerde

Görmüyords aşırı anormal bir watt çekme durumu ve kule tipine rağmen ekstra sıcaklık var bana pek normal gelmedi
  12. P

650 watt psu önerisi

İkisinden hangisini seçmemi önerirsiniz hocam
  13. P

İşlemcim 85 derecelerde

Ocak ayının ortalarında değiştirmiştim
  14. P

İşlemcim 85 derecelerde

Occt testi yaparken biranda işlemcim 120w çekmeye başladı ve 85 derecelere geldi normalmi anormalmi işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi soğutucum var thermalright assasin x120 R
  15. P

650 watt psu önerisi

https://pckolik.com.tr/urun/ACK-SLV-750-BK?ref=akakce&v=1.65.5 sizin attığınızmı yoksa bumu daha iyi sizce hocam arada kaldım
  16. P

650 watt psu önerisi

Sistemimde RX 6600 ekran kartım var AMD hata raporu aracı sorunu alıyorum yani WattMan marka nedenitle verimsiz güç verdiğini düşünüyorum o yüzden belki güç kaynağını değiştitince düzelit PSU m Rampage markalı 650 watt bir PSU daha kaliteli bir PSU'ya geçip ekran kartı yenilemeyi düşünüyorum...
  17. P

Bu ekran kartı alınır mı?

Rx 6600 8k ya satılıyor oyüzden ucuz geldi 1774087366 İsticem tek şüphem wattman hatalı olması
  18. P

Bu ekran kartı alınır mı?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama fiyatı çok uygun geldi bende şüphelendim sizce alınmalı mı yoksa aldığımda sorun çıkartır mı sıkıntı yaşamamam için hangi testleri istemem lazım? https://shbd.io/s/CgkH5Eiw
  19. P

Amd wattman hatası neyapmalıyım

Teşekkürler yapıcağım umarım düzelir
  20. P

Amd wattman hatası neyapmalıyım

3600 1766985224 2. El aldım ama kart açılmamıştı vede 8 aydır böyle bir şey olmamıştı genede gpu z den bakıcağım
Geri