Arama sonuçları: *

1. B

Usb port hatası verip pc kapanıyor

asus rog pelta aldım daha yeni dongle nı taktığım zaman böyle bi hatayla karşılaşıyorum pc kapanıyor
  2. B

Goodbye dpi etherneti bozdu

goodbye dpi kurdum https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey buradan ve dosyayı yönetici çalıştırınca bu sorunu verdi ve internet gitti yani var gibi tözüküyor ama çalışmıyor **
  3. B

Desktophut virüslümü

detktophut adlı siteden lıve walpepar indirdim dosya çalışıyor walpepar yaptım ama ınternette viruslu olabılcegıne dair söylemler var virüslümüdür sizce
  4. B

2000 TL'ye mouse pad onerısı

speed aynı zamanda beyaz set up a uygun guzel bır mouse pad arıyorum yaklasık 2000 tl cıvarı olsun
  5. B

Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" monitör standı önerisi

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249Q3A+23.8+monitre+sahbm+bana+br+montor+stand+onerrsenz+cok+sevnrm+2+3+bin+den+fazla+olmasa+iyi+olur']Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" monitöre sahıbım bana bır monıtor standı onerırsenız cok sevınırım 2 3 bin den fazla olmasa iyi olur [/H3]
  6. B

Kulaklık önerisi 2025

yaklaşık 7 bin liraya kadar çıkabileceğim kablosuz özelliğide bulunan kulaklık önerir misiniz?
  7. B

Mikrofon uygulaması bağlanamama sorunu

Yok reis ikiside ayni aga bagli uygulama ismi Wo mic
  8. B

Mikrofon uygulaması bağlanamama sorunu

Beyler mikrofonu telefondan bi uygulamayla pc ye bagliyorum telefondan konusuyorum kulaklik bozuldugundan uygulama fail connected sevrer hatasi verip duruyor çözum varmi
  9. B

Nasıl bir lise tercihi yapmalıyım

Bursa
  10. B

91.7
  11. B

Çizemiyorum işe çok kafam karışık hem mesleğe gitsem hem bi kuaförde çıraklığa girsem çıkış 5 15 fln nası gitcem dükkanda çalışmaya falan veya anadolu ve çıraklık yapsam 4 de dağılıyor nasıl çıraklığa yetişicem veya sadece meslek lisesi yapmak mantıklımıdır bilmiyorum yada okumayıp sadece çıraklık
  12. B

Arkadaşlar lgs den 311 aldım ve 25 gibi bir dilimim var bazıları mesleğe git bu puanı alan YKS'de de yapamaz bi mesleğin olur daha iyi gibi şeyler söylüyor kararsızım berberlik bana çok iyi gibi geliyor veya sanayi gibi ama kararsızlığım okulu bırakıp direkt çıraklık mı yapmalıyım yoksa ssdece...
  13. B

Rdr 2 unknown FFFFFFF sorunu

Arkadaşlar rdr ye girerken daha hic girmeden bu sorunu yasiyorum rocstar games den indirdim
  14. B

Rdr 2 670 tl fc 25 900 tl

Tamam sus
  15. B

Rdr 2 670 tl fc 25 900 tl

Arkadaslar epic games de fc 25 alirsam geri donusle beraber 900 tl rdr 2 alirsam 670 tl fln cok arada kaldım sizce
  16. B

Epic games efsane indirimden hangi oyun alınır

Gördüğünüz oyunlardan hangisini onerirsiniz(fc 25 ve ragnörök haricinde)
  17. B

...

Bilmiyorumkine garanti olsn
  18. B

...

!3 ama ben çok bi hakarette bulunmadim onlar dine sovduler biraz tedirgin oldum suçlu benmiyim acaba die 1733507170 Tamamdır saol kral ben degerlere saygi duyan birisiyimdir ama bazi kisiler çikeden çıkarıyor insanı
  19. B

...

Hayır tabikide iki degerimede saygi duyuyorum ama en az 30 dakika kufür ettiler bana zoruma gitti 1733506948 Sence ettigim o sadece 1 kufurden beni dava edebilirmi sonucta oda bana karsilikli sovdu hemde dini degere o suçlu taraftir degilmi? 1733506973 Sence başım belaya girermi tedirgin...
  20. B

...

Ben etmedim onlar ettiler Ben etmedim onlar etti zaten
Geri