Arama sonuçları: *

• Users: Gutss
  • Order by date
  1. Gutss

Öneri YAMAHA MT 125 217.000TL

Motor konusunda sorunuz olursa her zaman cevaplamaya hazırım fakat birisinin 125cc lik bir motora 150 liradan fazla vermemesi gerektiği (isterse ducati mv agusta kawasaki olsun) düpedüz ortada olan bir şey paranızı böyle şeylere harcayacağınıza en azından 0 istiyorsanız ktm veya bajaj tarzı bir...
  2. Gutss

Razer Barracuda X ses sorunu

Bende kime gitti bu kulaklıklar 15 dakikada sömürdüler diye millete sallıyordum en azından forumdaki birisine gitmesi mutlu etti :D . hacım kulaklığı önerir misin kullanan adam gibi bir tane kullanıcı yorumu yok sadece hypersense ve oyunlardaki performansını merak ediyorum zaten razera güvenim...
  3. Gutss

Yardım AliExpress Kargo PTT

Rica ederim hacım ne demek. Ama bekle dediğim gibi 8 gün içinde tekirdağa geldiği de oldu şakasız kastamonuya gönderip oradan geri geldiği de oldu ptt bu yapacağı iş belli olmuyor...
  4. Gutss

Şubenin ismi zaten gelen linkten belli oluyor Anadolu yakasında direkt ptt nin kontrol noktası var oradan gidip alamıyorsun oradan geçince sana yakın yere getiriyorlar. O kontrol noktasında sana direk yukarıda attığım gibi bi link yollayacaklar
  5. Gutss

yüksek ihtimalle kutusunu açıp inceleme yapıcaklar sonrasında istanbul anadolu yakasından çıkıcak ve bulunduğun bölgeye gelecek oradan ise dağıtıma çıkacak veyahut dilediğin gibi ptt ye gidip oradan alıcaksın tc kimlikle
  6. Gutss

Dediğim gibi PTT bu, dünyanın en saçma takip prosedürüne sahip beklemekten başka bir şey gelmez elinden. Yüksek ihtimalle gümrük kontrolü için bekliyorlar. Özel değilse ne almıştın ona göre geçip geçmeyeceğini söyleyeyim
  7. Gutss

bu şekilde gözüküyor genelde ptt ye geldiği anda sonrasında dediğim gibi şehrine ulaşmadığı sürece ağzını bıçak açmıyor ne müşteri temsilcisinin ne de canlı desteğin
  8. Gutss

yakınındaki şubeye geldiğinde maalesef bildirim göndermiyorlar :/ şehirde mi yaşıyorsun yoksa daha küçük köy kasaba gibi mi ona göre bir şeyler yapabilirsin belki, ben köyde oturuyorum kargoları dağıtan abi beni kargom geldiği gibi arıyor şubeden alıcak bunu çocuk dokunmayın diyor gidip hemen...
  9. Gutss

Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Vs Razer Deathadder V2 X Hyperspeed

İkiside şuan elimde var elin büyükse zaten direk steelseriesten vazgeç onun haricinde sevgilime verdim rival 3 ü çünkü çok daha ağır çalışıyor gibime geldi. steelseries bana her zaman kalite ve ağırbaşlı kusursuzluğu andırırdı fakat razer kullandıkça daha iyi olduğunu anladım. Razer al arkana...
  10. Gutss

bekle biraz kanka 35. siparişimi verdim PTT her zaman saçma bir vurdumduymazlığa başvuruyor ama eninde sonunda getiriyor, 8 günde kargomu getirdiğide oldu kastamonuna gönderdip adresin çok yanıltıcı kardeşim diye azar yediğimde...
  11. Gutss

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

Abim yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bildiğim kadarıyla 40.yılda bize gelen tek fark füme ön cam ve tank pad idi. (zx6r 40.yıl) herhangi bir özellik değişimi yapmıyor kawasaki renk paketi haricinde.
  12. Gutss

renk paketi sadece hacım, bütçen yetiyorsa tabikide eskileri yad etmek için 10 binlerce lira verebilirsin 40th anniversary e çünkü gerçekten kusursuz yapılmış 1719782714 aman abim uğraşma gerçekten görüş ayrılığı yüzünden büyüklenen insanla uğraşılmaz.
  13. Gutss

görseli internetten sana gösterebilmek adına buldum, aldığı siteyide gösterdi sertifikasıda vardı fakat emin olamadım belki problem bizim işçiliğimizde de olabilir diye sana sormak istedim yarın tekrardan geleceğini söyledi o zaman tekrardan kontrol edip ya düzgün bir ara boru veya başka bir...
  14. Gutss

Hayır hayır bu kısmı değil kıç kısmından bahsediyorum, manifold ve egzoz arasına oturtmak için bir silindir parça yollamışlar o parça 1719779512 İnternette şöyle bir fotoğrafını buldum sağ tarafta gözüken küçük parçadan bahsediyorum o
  15. Gutss

leovince konusunda aktif olarak kullanıyorsan bir şey sormak isterim abi. Dün Düz LV10 orjinal alınmış bir leo vince egzoz geldi MT-07 ye takmak için içinden manifold ve egzoz arasına koymak için sanki balkon parmaklığından çıkma gibi gözüken bir ara parça vardı ve çok fazla titreme yapıyor, bu...
  16. Gutss

mapping elbette yapacaksın ve bunu yapan (merdiven altı yazılım atan bilinçsiz kullanıcı ustalara değil elbette) bi çok usta var türkiyede ve bir apriliaya bir yamahaya göre kawasakinin maplenmesi daha kolay oluyor demek istemiştim. Onun haricinde zaten performans egzoz takıyorsan motoruna iyi...
  17. Gutss

kawasaki bayiisi ve distribütörüyüz bütün aletler var elbette fakat mappingden sonra yakıt kullanımı haricinde bir sorunla karşılaşabileceğini düşünmüyorum en azından ben şu zamana kadar görmedim (kat iptalinide kendi söylediğim cümle adına yazdım düz titanyum headers olursa bu durum böyle diye)
  18. Gutss

Abim yaşın benden çok büyük ve tecrübelerin benim yaşantımı geçer bu yüzden saygım sonsuz, fakat her ne dersen de her ne olursa olsun senin içindeki anne aşkı neyse benim o denli duyabileceğim tek aşk bu motorlar uyandığımda yanımda olduğunu hissettiğim bir insan bile yokken bu motor sanki her...
  19. Gutss

Daha 19 yaşındayım fakat ustalarım türkiyedeki ilk hayabusa turbo swap yapan drag yarışçılarından Rıdvan ustadır. Kendisinden öğrendiğim bir cümle olan (Kullanılacak motor markası kawasakidir sonra kawasakidir sonra belki suzukidir der, özellikle (bmw araba üretsin kendine gelsin) gibi dar...
  20. Gutss

bunun sebebi ise 4 silindir ve formula1 gibi devir çeviren bir yaratık olmasıdır. Top speed merak ediyorsan 230 gördüm kendisiyle fakat yol olsa açıkçası 250 ye kadar rahat ve zorlanmadan gidebileceğini düşünüyorum. Söylemeden geçemeyeceğim 2007den 2022 ye kadar zx10 un tüm senelerini kullanmış...
Geri