Arama sonuçları: *

1. Crosshairs

Bu kıza ondan hoşlandığımı söylemeli miyim?

3 yıldır aramızda arkadaşlıktan öte bir durum olmadı ve şahsi düşüncem tek taraflı bir hoşlanma durumu olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı ona bundan bahsetmemem ikimiz açısından daha iyi olur. Hoşlanma kısmı ufak bir hoşlanma kıza deliler gibi aşık değilim ve iyiki öyle bir durumda değilim...
  2. Crosshairs

Bu kıza ondan hoşlandığımı söylemeli miyim?

Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar, 12. Sınıfa yeni geçtim aynı sınıfta olduğum bir kızdan hoşlanıyorum. Beni en yakın arkadaşı,kardeşi gibi görüyor. İlk tanıştığımız zaman benden hoşlandığını farketmiştim ama ben ozaman o gözle ona bakmıyordum. Kızın 1.5 yıllık toksik bir ilişkisi vardı ve...
  3. Crosshairs

Öneri 4-4.5k klavye önerisi

Sıkıntı yok hocam :D. Akko'yu tercih edeceğim teşekkürler.
  4. Crosshairs

Sağol hocam
  5. Crosshairs

Kötü anlamda mı yoksa iyi anlamda mı dedin anlayamadım hocam
  6. Crosshairs

Çok fazla fps oyunu oynayan birisi değilim birtek Marvel Rivals oynuyorum. Kalite anlamında Akko daha mı iyidir?
  7. Crosshairs

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Razer Ornata V3x kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Bu 2 klavye arasında kaldım. Başka öneriniz varsa onlarada açığım. Şimdiden teşekkürler. https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis...
  8. Crosshairs

Öneri 5-8k monitör önerisi

Ozaman Philips tercih edeceğim teşekkürler hocam.
  9. Crosshairs

Hocam banada 2k gereksiz gibi geldi ama yinede bi sorayım dedim. R25i-30 un fiyat farkı Philips ile arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa Philips alacağım. 1740215189 He birde hocam monitörü değiştirmek istememin sebebi sistemin performansını yansıtmadığını düşünüyorum. Monitör değiştirince...
  10. Crosshairs

Ya onu ya da Philips'i tercih edeceğim gibi duruyo ama aradayım bilemiyorum.
  11. Crosshairs

Bende ona şaşırdım hocam ama çoğu monitör konusunda Philips alın geçin diyolar. Hocam LG ve Asus'tan daha mı iyi?
  12. Crosshairs

Bu mu yoksa Asus mu hocam? Philips'de öneriliyor aslında.
  13. Crosshairs

Hocam birtek 275f 2k diğer ikisi 2k değil zaten
  14. Crosshairs

Hocalarım selamlar monitör değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda bu monitörü kullanmaktayım; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gq50f-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html Ama Va panel oluşu benim hoşuma gitmiyor o nedenle değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 monitör var...
  15. Crosshairs

Bu 3 Mouse'dan sizce hangisi?

F1 Pro tercih edeceğim hocam teşekkürler
  16. Crosshairs

Hocam pre,post travel sorunları varmış sanırım ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  17. Crosshairs

Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum. Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?
  18. Crosshairs

Hocam Scyrox'a temkinli yaklaşmamın nedeni yeni cıkmış olması o korkutuyo beni. Birde Wraith'in iade politikasından dolayı sorunsuz kullanacağım bi ürün almak istiyorum
  19. Crosshairs

Herkese iyi akşamlar Mouse değişikliğine gideceğim ve bu 3 ürün arasında kaldım; Vxe R1 Pro Vxe Mad R Scyrox V6 Bunların eksi ve artıları nelerdir, sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  20. Crosshairs

🔥İndirim Wraith de FGG Madlions Hall Effect klavye 2049₺🔥

Switchler aynı keycasplerde bi fark var
Geri