Arama sonuçları: *

1. N

2.1 hdmi girişli laptop 2.0 monitöre uyarmı

Hp victus laptop 2.1 destekliyor hdmi da 2.0 hdmi olan bir monitör uyarmı 180 hz ise 180hz de kullanılabilirmi
  2. N

Gamepad,klavye den virüs bulaşırmı

Virüslü pc den çıkarılıp temiz pc ye takılsa onlara virüs bulaştırır mı
  3. N

Valorant editim nasıl olmuş?

Edit olmamışki arkaya şarkı koymuşsun yani belkide bana farklı gelmiştir
  4. N

R5 1600AF ve GTX 1650 İkinci El Sistem Alınır mı?

Varmı önerin 1720521951 Yok depodakini getirecek Ben daha kullanılmadı ordan birini alacağım 1720522027 Şu anda 20l civarı 30 larada çıkacağım duruma göre 1720522105 O fiyata önerin varmı 20lere
  5. N

R5 1600AF ve GTX 1650 İkinci El Sistem Alınır mı?

Normalde 30 35k ya sistem toplauacaktım sonra değiştiririm diye vazgeçtim int cafeci tandıdık bi abi ilk topluyacaktı vazgeçtik 15k ya böyle bir sistem satacakmış alınır mı? R5 1600af Gtx 1650 ddr6 16 ram 512 msi ssd sıfır Samsung curved 72hz monitör
  6. N

25k ya toplama pc öneri

oyun için kullanacağım dizi film de izleyeceğim daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum (monitörsüz olucak toplayacağım)
  7. N

Laptop bi anda donmaya başladı

Sabah normal iken bir anda dondu. Ben de geçer diye kapatma düğmesine basılı tutup kapattım. En sonunda her açtığımda AMD sofrware açılınca sildim sinirden. Sonra donma geçti ama oyunlar açılmıyor. Mesela DBD filan crash hatası veriyor. Geri yükledim, bu sefer gene donuyor. AMD sofware zaten...
  8. N

40k bilgisayar önerisi

Peki genel anlamda nasıldır sistem.
  9. N

40k bilgisayar önerisi

1 2 yıl götürse sonra değişirim yanı okuma yazması açması iyi midir?
  10. N

40k bilgisayar önerisi

Ssd yi hiç duyamdım iyi mi? dir?
  11. N

40k bilgisayar önerisi

40k toplama pc olursa daha iyi olur pc önerir misiniz? daha çok oyun oynayacağım AAA olmasına gerek yok çok normal genel oyunlar oynucam film filan dc de takılmak gibi
  12. N

Toplamamı hazırmı alınmalı

Peki bunu 4060ti li yapıp diğer bileşenleri yüksletsek mantıklı olurmu 1718703469 Yok yani bildiğiniz bir hazır sistem vs varmı
  13. N

40k gibi bir bütçeyle nasıl toplanabilir en iyi şekilde biliyor musun monitör süz
  14. N

Bayramınız kutlu olsun öncelikle. Şimdi ben kıştan beridir her yerden öneri, bileşenleri öğrenmek gibi şeylere uğraşıyordum, biraz bilgim olsun diye şimdi ise konuştum ailem ile alacağım fakat hazır sistemlerde bazı bileşenler iyi diğerleri kötü olunca filan oturtamıyordum sistemi 35-40 arası...
Geri