Arama sonuçları: *

1. kuwtom

Ekrana siyahlıklar gidip geliyor

merhaba 1 ay once falan aoc q27g4zr monitörü aldım hicbir sıkıntısı yoktu fakat ekranın yüksekliğini ayarlarken yada eğimini ayarlarken ekran simsiyah oluyor mavi beyaz cizgiler geliyo ama neredeyse saliseler içinde oluyor geri duzeliyor ilerde başıma dert açarmı ona gore servise vermeyi düşünüyorum
  2. kuwtom

Bu iki monitörün farkı ne hangisini almalıyım

monitör suan elime ulastı olu piksel testi yapıyorum hic bir yerde bir sey yok fakat sadece ekranın üstünde boyle bisey var bu olu pikselmi fotoğrafı atamıyorum nedense bu sanırım olu piksel
  3. kuwtom

monitor 03 ms ama teknik özelliklerde 1ms yazıyor cokta fark etmiyor 1ms de cok dusuk neden böyle merak ettim
  4. kuwtom

tpv technology ne oluyor tam
  5. kuwtom

Merhaba yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum iki monitör arasında kaldım biri https://www.incehesap.com/aoc-q27g4zr-27-0-3ms-qhd-pivot-ips-260hz-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.74.7 diğeri ise phillipsin...
  6. kuwtom

Aoc 24g2ze 27 inch versiyonu

Merhaba ben önceden aoc 24g2ze monitor almıştım bunun aynısının 27 inc veriyorsu yok sanırım baktıklarımın hepsi curved va panel varsa atabilir misiniz yoksada 240 hz 0 5 ms gene aynı özelliklere sahip 27 icn ips bir monitor atar mısınız.
  7. kuwtom

Fc 24 sol analog ters çalışıyor.

Merhaba 2 sene once fc 24 almıstım hic bir sorun yoktu gecen gün yüklediğimde sol analog yukarı kaydırdığımda aşşağı aşşagı kaydırdıgımda yukarı gidiyor ps kolu bozuk sandım ama x306ce progmarında dogru calıstıgını gösteriyor baska oyunlardada sorun cıkmadı bir tek fc 24 de böyle kac gundur...
  8. kuwtom

Alight motion birden fazla xml dosyası ekleme

merhaba telefona gecen sene editler icin apk alight moiton yüklemiştim 393 tane yaptıgım dosyalar vardi dun aksam silmek zoruna kaldım geri yukledigimde dosyalar gitmisti dun silmeden once tum dosyaları xml olarak cıkartmıstım bunları geri eklicektim ama cok fazla dosya var 393 dosyayı tek tek...
  9. kuwtom

rx 6600 xt vs rx 6700

Merhaba iki ekran kartından birini almayı düşünüyorum sizce napmalıyım 6600 xt olunca duz 6700 den daha mı iyi birde 3 fanlı olmasına rağmen fiyatı uygun gibi.
  10. kuwtom

Kasamın arka kapagı yamuk

Merhaba kasamı ya takas yapıcam yada satıcam ama arkasındakimi yanındakimi ne deniyor bilmiyorum temizlik yaparken düşmüştü yamuldu yamulan kısmın yenisini satın alabilecegim bir yer yada düzeltebilmenin bir yolu varmı.
  11. kuwtom

vxe r1 şarjı hızlı bitiyor

merhaba bu sabah yeni mouse almıstım vxe r1 oylesine test icin valorant girdim sorun yoktu 1 2 saat sonra driverini yükledim sarjı 65 gösteriyodu 3 4 saat sonra tekrar girdim 1.5 saat pc kapalıydı driverına girdim şarjı 55 gözüküyor normalmi şarjı daha önce kablosuz kullanmadım.
  12. kuwtom

Gamebooster GB2416FF 3,034 TL

1k daha verip GB-2417FF modelini almak daha mantıklı
  13. kuwtom

VXE R1 ve VXE R1 SE farkı veya alınmalı mıdır

ona bütçem sıkıntılı gibi büyük ihtimal r1 alıcam birde g305 var logitechin onu nasıl buluyorsunuz benim eski g203e benziyor alışma durumu cidden sıkıntılı benim için.
  14. kuwtom

VALORANT VAN 84 HATASI

Bir kaç saate düzeltirler arkadaşım ve bendede var
  15. kuwtom

bende öyle düşünüyorum ama eski mousem logitech g203 yani alışamazsam boyutu falan uymazsa diye düşündüm mouseyi claw ve fingertip şeklinde kullanıyorum r1 ile xm1r arasında kaldım eski mousemin seklinde falanda daha çok benziyor.
  16. kuwtom

Merhaba mouseler hakkında pek bilgim yok ama internette araştırdım biraz bütçeme uygun VXE R1 modelini buldum birde SE modeli var aradaki fark ne hangisi alınmalı ve sizce iyi bir mousemi daha iyi alternatifleri varmı ben bir kaç tane denk geldim Endgame Gear XM1R ve Darmoshark M3S son...
Geri