Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Anakart üzerindeki çizik, chipseti bozdu mu ?

Evet onu da cmd ile çözdüm. Kasa toplamak kolaymış aslında :)
  2. H

Evet, şuan windowsu kurdum faal durumda. Bu defa da key etkinleştirme sorunu çıktı "donanım değişmiş gibi görünüyor " falan
  3. H

Kasa fanları çalışmıyor.

Cougar mx220. Evet, hocam doğru kablo o imiş. Hiç aklıma gelmedi. Hep anakart üstünde yer aradın. Sorun çözüldü. Teşekkürler. Mahalledeki pc parçaları satan arkadaş 1000 lira istemeseydi, uğraşmazdım. Seytan diyo tut yanındaki dükkanı, bas a4 e ücretsiz format atma ve kasa toplama...
  4. H

Kasa fanları çalışmıyor.

Yeni bir kasa topladım. Cougar 650w Anakart b650m r asus prime Anladığım kadarıyla bütün kasa fan ve aydınlatma pinleri kasanın arkasında tek bir yerde toplanmış. Buradan çıkan ve Açıkta kalan tek bir kablo var. Bu kablo için anakart üzerine uygun bir yuva bulamadım. Aşağıya görselleri...
  5. H

Hocam sistemi topladım. Görüntü bu şekilde geliyor. Anladığım kadarıyla anakartı çizdiğim için bozuldu ? Tekrar çalıştırdım ve şimdi ekran düğün geldi. Ufak sayılabilecek çizikler anakartta sorun teşkil etmiyor gibi. En azından görüntü alabildim.
  6. H

Hocam peki çalışmama ihtimalina karşın, teinik servis bunu düzeltebilir mi ?
  7. H

Derin değil, işaretleyip, tekrar atayım.
  8. H

Arkadaşlar, anakart çizildi. Görsel bırakıyorum. Çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Yine de anlayan arkadaşlar bi göz atabilir mi ? Ortadaki vidanın solunda üç cizgi yol halinde olan kısım
  9. H

🔥İndirim Amazon.com.tr'de 15K'ya 1000TL İndirim kodu

Bende bunu anlamıyorum arkadaş! Dün rx9060xt aldım. Kampanya kodunu denedim ama çalışmadı. Tutar kadar indirim kodu falan istesem mi ?
  10. H

4060 mı 3060 mı işlemcime uyar

Hocam 2. Elde 10600k ve 10. Nesil i7 işlemciler 4-7 k arasına bulabiliyorsunuz. Rlinizdeki işlemci ve kartı satarak, ekran kartı bütçesine ekleyip, yeni bir kart alabilirsiniz. Veya anakartın hangisini destekliyorsa artık. Güç konusunda ise 10. Nesik intellerin ne kadar çektiğinimi...
  11. H

24gb 5200mgz cl40 ram vs 16gb 6000mhz cl30 ram

Yılbaşında 2 ay önce 5070li sistemi 40 bine almıştım. Bu fiyatlar benimde canımı çok sıkıyor. Fiyatlar, rasyonel olmaktan çok uzak. Belki 6 ay sonra bu fiyatlar çekilecek... umarım iner. Iyi bir temenni sadece. 24gb ram hem oyun hemde tarayıcılarda açık sekmeler için 16 ya göre daha kullanışlı...
  12. H

Fikrimi değiştirdim. Ve 24gb olan versiyonu alacağım. Ramlere nasıl oc yapılıyor hiç bilmiyorum ama cl40 yerine cl 38 bile yapabilsem, tamamdır. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  13. H

7500f 7065TL Asus prime b650m r 5100TL KİOXİA 1TB M2.SSD 7500TL Cougar 650w 3998TL PATRİOT venom 6000mhz cl30 16gb 11666tl sistemden bağımsız 24gb ram bilgisayarın kasmadan çalışmasını daha rahat sağlar diye düşünüyorum. 1771881554 Valla hocam aynı fikirdeyiz. Sadece belki konuyu daha iyi...
  14. H

Yeni kuracağım sistem için ram arayışında bulunmaktayım. Patriot 16gb rami hali hazırda siparişini verdim. Fakat 24gb ramleri görünce bi acaba diyorum. Foruma Cl40 değeri varsa o ram çöp, ama 24gb hafızası olan bir ram alırsak, ram krizleri çözülene kadar takviye yapmaya gerek kalmaz. Öte...
  15. H

7500f + rx 9060xt bol taksitli sistem

Peki hocam
  16. H

Patriot güzel görünüyor. Siparişini verdim. Geriye anakart ve işlemci için bir soğutucu almak kaldı. Güzel bir soğutucu önerilerinize açığım. En fp ürünlerden.
  17. H

❌İndirim Bitti! AMAZON 10.000TL DE 500TL İNDİRİM!

Sanırım bitmiş. Kullanamadım.
  18. H

Expo profili nedir tam olarak bilmiyorum. Zaten takıp genel bios ayarlarının izin verdiği kadar ayar yapıp devam ederim. Anakart için 6 taksitli olacak şekilde bir öneriniz var mi ? Mesela msi da birçok model 6 taksite kadar var. Ama bilmediğim için almakta tereddüt ediyorum. Max 5-6k olacak.
  19. H

Anakart markasıni ilk defa duydum. Guzel mi ?
  20. H

Teşekkürler
Geri