Arama sonuçları: *

1. muh@mm3t

Kış için erkek EDP parfüm önerisi

17 yaşındayım kış için günlük okulda, dışarıda kullanabileceğim bir EDP parfüm arıyorum. Güçlü, yayılımı iyi ve güzel kokan bir parfüm önerirseniz mükemmel olur
  2. muh@mm3t

25.500 e 14 pro plus alınır mı

2 kere Samsung kullandım anakart sorunundan batarya sorunundan kasma donma yazılım sorunlarından eksik koymadılar kendilerini o yüzden Samsung telefonlara eski veya yeni hiç olumlu bakmıyorum bence Xiaomi daha sağlam daha sorunsuz 1761421713 Ne yapacam yd telefonu ya
  3. muh@mm3t

25.500 e 14 pro plus alınır mı

Xioami Redmi Note 14 pro plus beğendim normal 14 pro ya göre çok farkı var mediamarkt, vatan telefon, Teknosa, Trendyol gibi yerlerde 29.000 tl ben Xiaomi store da kuponla birlikte 25.500 e buldum 4 senedir redmi Note 10s kullanıyorum maşallah daha bir kere servis yüzü göstermedi bana Xiaomi...
  4. muh@mm3t

En iyi kış erkek parfümü

Evet beyler kış için kalıcı, hoş kokulu, etkileyici bir parfüm önerisi bekliyorum
  5. muh@mm3t

Bmw F30 derece hep 70 de

2014 BMW F30 320i aracını yeni aldık aldığımızdan beri gösterge panelinde derece göstergesi hep 70 de duruyor hiç oynamıyor Bu sorunla karşılaşan varmı bilgi verirseniz sevinirim
  6. muh@mm3t

18 yaş altı banka kartı önerisi

Yaşım 17 ailemle bana bir anlaşmalı kart almaya karar verdik sizce benim için hangi banka en iyisi olur fırsatları cashbackleri EFT havale kısıtlaması olmayan vs. (Şuan papara kullanıyorum)
  7. muh@mm3t

Redmi Note 14 Pro mu Samsung Galaxy A56 mı?

Xiaomi Redmi Note 14 pro ile Samsung Galaxy A56 arasında kaldım Note 14 pro bana çok dandik geliyor özelikle donanım olarak Samsungdan çok kötü ama 4 yıl Samsung kullanan biri olarak söylerim ki Xiaomi Samsungdan bin kat daha uzun ömürlü Samsung kullandığım dönemde anakart sorunları batarya...
  8. muh@mm3t

9k ile ne iş yapılır

2 gram geliyor sadece bu parayla 1751236498 İstanbul merterden kıyafet toptancılarından 10 seri kıyafet alıp shopier üzerinden satışa koysam Instagram tiktoktan da trafik çeksem getirisi olur mu
  9. muh@mm3t

9k ile ne iş yapılır

Elimde sıcak 9k var bunu yemek yerine değerlendirmek istiyorum çok düşündüm ama aklıma bişey gelmedi sizden fikirlerinizi almak istiyorum not:(borsa ve kripto hariç)
  10. muh@mm3t

Audi A4 ışıklarda fren tam dibe iniyor

Teşekkürler
  11. muh@mm3t

Audi A4 ışıklarda fren tam dibe iniyor

Arkadaşlar 2012 B8.5 Audi A4 sahibiyim ışıklarda durur haldeyken frene basınca fren pedalı en sona kadar iniyor boşalıyor resmen sizce bu durumun sebebi nedir vag grubunun bir özelliği midir önceki bindiğim hiç bir arabada rastlamadım
  12. muh@mm3t

LoL de maça girmeme sıkıntısı

Selamlar 75 hz monitör kullanırken lolu sıkıntısız oynayabiliyordum sonra 144 Hz monitöre geçtim o günden beri lole giriyor ama maça giremiyor sizce neden bu sıkıntı oluyordur
  13. muh@mm3t

2 bin tl Mouse önerisi

Bi yamukluk göremedim ama varsa da el ortopediği içindir
  14. muh@mm3t

2 bin tl Mouse önerisi

https://ty.gl/bzep8dkkt4fzw Al bunu keyfine bak mouse alacaksan sıfır al
  15. muh@mm3t

Audi A4 sd kart okumuyor

Merhabalar 2013 Audi A4 aracımda ilk aldığımdan beri 16 gb lik Toshiba sd kartını kullanıyordum Bluetooth desteği olmadığı için 60-70 tane müzik yüklemiştim sorunsuz sıkıntısız çalışırken bir anda kartı görmemeye başladı içini açtım baktım bi sıkıntısı yok ne soğukta ne de sıcakta çalışıyor...
  16. muh@mm3t

E ticarette satılabilecek en iyi ürün

E ticarette satılabilecek en iyi ürünü söyleyin
  17. muh@mm3t

Omega pilsiz saat tamir için nereye gitmeli

Merhabalar Dede yadigarı Omega seamaster 007 pilsiz bi saatim var. Saatin mekanizması düzgün çalışmıyor gecikiyor yavaş kalıyor pilsiz olduğu için de her saatçiye güvenemiyorum ne yapmam lazım İsviçreye mi gidecek bu saat yoksa İstanbul veya ankara dan yetkili servisi varmıdır tamir için...
  18. muh@mm3t

Tişört baskısı için sıradışı bir öneri

Arkadaşlar Instagramdan bir hesap açtım Dropshping yaparak tişört satmak istiyorum. Medyada sıradışı ürünlerin çok ilgi talep gördüğünü fark ettim bende tasarımını yapıp satmak istiyorum, çok düşündüm ama aklıma bişey gelmedi dosyadaki gibi sıradışı bir tasarım önerisi olan varmı
  19. muh@mm3t

Küçük Isıtıcı önerisi

Arkadaşlar ara sıra keyfine gidip çayımızı demlediğimiz kafamızı dinlediğimiz oda gibi küçük bi yerimiz var pederle oraya küçük fanlı bir ısıtıcı almaya karar verdik önerdiğiniz şunu al dediğiniz bi model varmı
  20. muh@mm3t

Audi A4 sol ön kapıdaki tuş?

İyi işime yarar o zaman 😄
Geri