Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Zulayı Sildiğim Halde Yer Kaplıyor.

Merhabalar nasıl silmeyi başardınız aynı durumdan müzdaribim obit unissital ile silmeyi denedim ama hala çok yüksek yer kaplıyor
  2. R

Yardım İki Gaming Mouse Arasında Kaldım

Hocam peki neden logitech önerdiniz aradaki fark nedir bende biraz baktım ama sensör olarak nzxt daha iyi değil mi ? 1724257896 Hocam peki neden logitech önerdiniz aradaki fark nedir bende biraz baktım ama sensör olarak nzxt daha iyi değil mi ?
  3. R

Yok hocam daha seçmedim firma tarafından iki seçenek sunuldu çünkü yarın seçecem neden peki logitech için ölye bir yorum yaptınız?
  4. R

Arkadaşlar iki mouse'dan birini seçmem lazım başka alternatif yok ikisi arasında seçim yapabilirseniz nedenini de söylerseniz sevinirim
  5. R

Arkadaşlar aldığım mouse değişime gitti ve firma bana 2 tane gaming mouse önerdi ve kararsızım iki mousedan birin seçmem gerekiyor sizce hangisi en mantıklı olur lütfen nedeni ile birlikte yazar mısınız gündelik kullanım ve oyun için ??? 1-)...
  6. R

Yardım İtopyadan Aldığım Mouse Garantiye Gitti, Garanti Değişim ve İade Mevzusu

Dostum bunun ülkenin ekonomisiyle ne alakası var? Burda aldığın malın o anki değerini veriyorsun sen gidip desenki ben 1 yıl önceki değerini verecem desen sana delimi derler ama adam bana bunu söylüyor.
  7. R

Yardım İtopyadan Aldığım Mouse Garantiye Gitti, Garanti Değişim ve İade Mevzusu

Arkadaşlar merhabalar 2023 yılında itopyadan nzxt lift white mouse aldım mouseda ilk geldiğinden beridir sorun vardı itopyayı aradım arena bilgisayara gönderin dedi gönderdim arena bana sorun yok dedi ama farede bulunan scroll ve sağ tuş sorunlarırndan sadece sağ tuş sorunu çözülmüştü. Scroll...
  8. R

Yardım Ryzen 5 5600 Cinebench R23 Test

Sistemi yeni aldım yeni yeni öğreniyorum hocam tavsiyelerinizi gözardı etmeyecem
  9. R

Hocam böyle işlemcilere işkence ediyorsunuz derken ? 4.4 ghz düşük mü hocam bilmedimiden soruyorum olması gerken nedir ? ben işlemcinin ömrü kısalmasın diye öyle yapmıştım ama 1719347217 Hocam gözüme kestirdiğim kule tipileri var ama fiyatlar inanılmaz şiştiği için idare etmeye çalışıyorum...
  10. R

teşekkür ederim hocam
  11. R

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 ve stok fanlıkullanıyorum. Az önce termalini değiştirdim. termalini değiştirmeden önce cinebench r23 açınca bazen pc kendini kapatıyordu sıcaklıktan ötürü yada 98,99 ları görüp ben korkudan kapatıyordum. az önce termali değiştirince direkt cinebench r23 testine...
  12. R

🔥İndirim TEMU'dan Paranızı Geri Almayı Unutmayın🔥😱

Ya ben geçen aylarda telefonuma yükledim ama bir şeyler satın almadım oaralar. Yorumlara bi indim adamlar 800 Tllik şarjlı tornavida setini 150 TL'ye almışlar ilk sipariş indirimden kafaları yersin ya
  13. R

Yardım Asus GT301 Kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 Sığar mı ?

Asus GT301 Kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 Sığar mı ? Sistem Parçaları Asus Dual RX 6700 XT, Asus B550M-K, XPG 8GB 3200 ( Ramlar işlemciye yakın olan ilk slotta değil işlemci fanının ramlere çarpmama olasığı var
  14. R

Çözüldü✓ İşlemcim için kule tipi soğutucu alacam ama watt olayına aklım ermiyor

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#reviews Bu nasıl hocam
  15. R

Öylemi diyorsun hocam zaten arasında kalmıştım Ak400'le
  16. R

Teşekkür ederim hocam birde bişey daha soracam bunu alırsam videodaki gibi takacam yanında ışığı için söketmi kablomu varmış onu benim anakarta takmam lazım dimi
  17. R

Gaming Gen TR de böyle bir sistem var

Sistem güzel ama fiyat pahalı geldi bir tık :D
  18. R

Bu soğutucuyu biliyorum hocam çok iyi ama biraz kasa içinde şık dursun diye Deepcoll AK400 düşündüm. Ayriyetten biraz hacimli soğutucu benim kasa Asus GT301 biraz küçük kasa
  19. R

🔥İndirim Pusat Kablosuz Gamepad 999₺🔥

uzak dur bence onun yerine f/p logitech al tavsiye ederim
  20. R

Teşekkür ederim beyfendi yaşımdan dolayı herhalde yaşlandık hocam 1718745177 1.5k hocam en fazla 1.7klar
Geri