🎮 Strateji Oyunu Geliştirmek İçin Gönüllü Ekip Arkadaşları Arıyorum!
Merhaba! Harita tabanlı, hikaye odaklı ve stratejik mekaniklere sahip bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum. Uzun vadeli, düşük bütçeli ama tutkulu bir projeyle ilerlemek istiyorum.
Eğer oyun geliştirme tutkusu taşıyor...
Arkadaslar 2200 tl ye kulaklik alicam bilinen markalar olursa sevinirim butceyi zorlasam 2500 tl ye cikarim yardimci olana tesekkur ederim kafam buyuk onun icin buyuk boy kafa agritmicak bir kulaklik lazim asil mevzu biraz bu
Arkadaşlar dün ibs de ortalamam gozukiyordu bugün son ders girildi baktım ortalama gözükmüyor direk güz dönemi yok genel ortalama da yok nedenxir bilen var mi
TIKLAMA BRO O ZMAAN INSTAGRAM DA GORDUM TIKLADIM SACMA OLAN SU YORUMLAR VAR YORUMLAR RESIM SACMA YANI O YUZDEN DOLANDIRIC BUYUK OLASIKLIKLA
1729528786
IKI BAKINCA FOTO OLDUKLARI DIREK BELLI ETTI DIKKAT DOLANDIRICI UYARISI
beyler yenı sıstem topladım 500 az cok yetıyor ama sıstem full gucte kapatıyor yenı bır tane psu alıcam acıl yardım eder mıısnız butcem ıse 2000-2500 arası
İKİNCİ ELDEN BIRAZ TIRSIYORUM NE YALAN SOYLIYİM BİRDE SOYLE BIR SORUN VAR 500 WATT GUC KAYNAGI VAR ELIMDE BUNLAR IDARE EDER MI BIR SURE BEYLER BAKTIM BULAMADIOM ACIKCASI BULURSSANIZ ATABILIR MISINIZ
BEYLER ACIL YARDIM LAZIM 2.EL 3060 Tİ VAR GARANTİSİ 1 YIL DEVAM EDIYOR FIYATI 11000 AMA SIFIR 3060 DA 11500 SIFIR DIYE AKLIM 3060 KACIYOR ACIL YARDIM
sıfır olan 3 fanlı acıl yardım...