Arama sonuçları: *

• Users: Ryzex
  • Order by date
  1. R

POWER BOOST VK-G3904S HDD Takma (Kızaksız)

Deniyorum hemen teşekkürler.
  2. R

POWER BOOST VK-G3904S HDD Takma (Kızaksız)

Merhaba arkadaşlar, Power Boost VK-G3904s markalı kasam var. Bugün 3.5 inç olan şu model hdd aldım: Seagate ST2000DM008 Sabit Sürücü, 2 TB, Gümüş: Amazon.com.tr Hdd geldi fakat kasada PSU sol kısmındaki bölümde kızak için boşluklar olmasına rağmen kızağın kendisi yok. Bu kızak dedikleri...
  3. R

Yardım Soğutucu Kasa Uyumu

hocam benim attığımın hava akışı 110 cfm bunun daha az neden bunu önerdiniz ?
  4. R

yanına birde bundan takılır mı...
  5. R

hocam bunun boyutu küçük fakat performans olarak daha kötü 1589851813 Birde torx fanların üretimi durdu veya türkiyeye gelmiyor artık ne zamandır çift fanada çeviremiyorum maalesef
  6. R

500 e kadar çıkarım
  7. R

Ya kusura bakmayın diğer konuyla karıştırdım Gaming,render tarzı ryzen 5 3600
  8. R

Beyler bu soğutucunun gücünde uyacak bir şey biliyor musunuz ?
  9. R

Hocam bu tam ölçüdür değil mi ne eksik ne fazla bu kasayı nerden bulmuşum bilmiyorum ki ne kadar kötüymüş ya.
  10. R

Arkadaşlar güncel
  11. R

ne yapmamı önerirsiniz
  12. R

Bu hocam yükseklik falan
  13. R

Merhaba öncelikle kasam bu POWER BOOST VK-G3904S : https://www.itopya.com/power-boost-vk-g3904s-usb30-full-siyah-arcylic-halo-rainbow-rgb-fan-kasa-/ Alacağım soğutucu ise bu: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html Fanın...
  14. R

Yardım Cpu Soğutucu Önerisi 450 TL Bütçe

Bütçeyi biraz arttırıp bunu almaya karar verdim https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-firsatlari/islemci-sogutucu/silverstone-tundra-serisi-td02-e-intel-amd-tum-soketlerle-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-sst-td02-e.html#!prettyPhoto
  15. R

Hocam bu çok dandik duruyor birde artic freezerde 60 küsür cfm değeri var çift fan olarak. Performans olarak yakınına yaklaşacağını düşünmüyorum.
  16. R

Teşekkür ederim tavsiye için bende şu an onu ağırlıklı düşünüyorum. İncehesapta bir hafta veya iki hafta önce frozr s 300 liraya düşmüştüde kaçırdım hocam sonradan gördüm birdahada düşeceğini sanmıyorum. Teşekkürler inceleyeceğim şimdi bu iki model ile kıyaslayarak.
  17. R

Merhaba iyi forumlar dilerim, Cpu için soğutucu arıyorum kasamın hava sirkülasyonuda iyi değil. Yaz aylarının gelmesiyle beraber cpu %10 ve alt derece kullanımda boşta 55-70 derece arası çalışıyor Antalyada yaşıyorum. İşlemcim ryzen 5 3600 stock fan. Kendi açımdan şu an değerlendirdiklerim...
  18. R

Yardım Hava Sirkülasyonu İyi Kasa Önerisi

bu kasa denilen kadar iyi mi kasa bakımından herhangi bir sorun yaşarmıyım bundan sonra ?
  19. R

o kısım en sıcak kısmı temp2 derecesi önemli olan 1
  20. R

Bu donanımın ömrünü düşürür mü ?
Top Bottom