Arama sonuçları: *

1. S

Sistem çalışıyor ama ekran kartından ışık alamıyorum.

İndirdim on off yapıyorum ama ışık yok.
  2. S

Sistem çalışıyor ama ekran kartından ışık alamıyorum.

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce hazır sistem aldım ancak bilgisayar çalışıp görüntü vermesine rağmen ekran kartımda yazılı olan COLORFUL simgesi ışık vermiyor yanlış bir şey yapmış olabilirmiyim?
  3. S

27k Hazır sistem önerisi aşırı acil şimdi alacağım

Merhaba 27k ya güzel hazır sistem atabilecek varmı şimdi alacağım teşekkürler.
  4. S

İnce hesap Hazır sistem (45 k)

Ben birşeye dayanarak söylüyorum bunu. 4000 serisi çıktığında ciddi fiyatlar gördü 3000 serisi dlss3.0 ciktiginda zaten fiyatı öldü 3000 serisinin. Kafamdan atmıyorum fiyatı düşer zart zurt diye , geçen sene de asgari ücrete zam gelicek artar diyolardı ancak öyle bir şey yaşanmadı. 1728982669...
  5. S

İnce hesap Hazır sistem (45 k)

5000 serisini bekle. 5000 serisi ciktiginda almak zorunda değilsin ama 4000 serisi ekran kartlarinin fiyatı düşecek.
  6. S

5 5500/6600 5 5600/3050 hangi sistem daha iyi

3050 alma amd ekran kartlarına yönel
  7. S

25-27 K Civarı Hazır Sistem Önerisi (Taksitli)

Al geç dostum psu yu sonradan değişirsin normal 4060 sistemler 22 23k şuan ve 4060 ti ile 4060 arasinda ciddi fark var. 1728366917 Ssd değişebiliyosan 1tb al 1728366988 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html#odeme-secenekleri Bunu al
  8. S

2. El 3070 ekran kartlı hazır sistem alınır mı?

Merhaba internette böyle bir sistem gördüm. Ekran kartının 2. El olup mining yapılmadığını iddia ediyorlar fiyatı da bana gayet uygun geldi. Normalde 4060 lı bir sistem alacaktım ama bu sistem aklımı çelmedi değil. Yakın zamanda mağazaya gidip test edeceğim eğer mining yapılmış olsa bile bu...
  9. S

Öneri Kısa Sürede Kaznadırıcak Coin Önerisi

Yatırımcıları izlersen hep kısa sürede hiçbir coin kazandırmaz derler. Yine sen bilirsin ama şuan hiç akıl kaarı degil savaş var. 20.000 tllik btc vardı elimde iranın israile roket attigi gece çakıldı çok riskli cok
  10. S

Babam yaklaşık 1 sene önce 300bin tl lik borsa aldı ve şuanki kazancı nerdeyse sıfır borsaya zaten sakın girme. Altın al babam şuan o 300k ya altın alsaydı sene sonu o para 450k civari olucaktı.
  11. S

Hiçbir coinin ne yapacağı tamamen belli olmaz. Ve zaten şuan savaş krizlerinden dolayı tüm coinler çöküşte. Almanı önermem ama illa alıcam diyorsan SUI alabilirsin.
  12. S

18-20k arası 4060 hazır sistem.

Merhaba 1 hafta öncesine kadar birkaç sitede 18-20k arasında 4060 lı hazır sistemler görmüştüm ama şuan hiçbirinden eser yok. Acaba aranızda bulabilecek önerebilecek birisi varmı? bu fiyat aralığına amd ekran kartlı sistem de alabilirim hangisi daha uygun olur söyleyen olursa sevinirim.
  13. S

Hazır sistem önerisi.(taksitle alacağım)

hocam bu nasil sizce alinir mi?
  14. S

Hocam bunu alacağım yüksek ihtimal sağol ama düz 4060 lı sistem varmı önerebilceğin?
  15. S

Malum durumlar belli ben de taksitle hazır sistem almak istiyorum ama konulara çok hakim değilim taksit fiyatı düşük olup performansı güzel bir sistem öenerbilirmisiniz.
  16. S

Telefonumun anakartının bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?

Eyvallah kanka cok sagolasin.
  17. S

Telefonumun anakartının bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?

Telefonumun anakartının bozuk olup olmadığını nasıl anlarım? SamsungA51 cihazım var daha önce ekranı 1 kez kırıldı değişti ardından bir kere daha kırıldı ve bir daha yaptırmadım. Şu an paraya ihtiyacım var ve satacağım ama anakart sağlammı bilmiyorum telefona sim taktıgım zaman çağrılar geliyor...
  18. S

35k Bütçe hazır sistem önerisi.

35k gibi bir bütçem var şuan hazır sistem almam mantıklı olur mu yoksa yakın zamanda fiyatlar düşermi? eğer şimdi almamı öneren varsa da hazır sistem için yardımcı olursa sevinirim.
Geri