Arama sonuçları: *

1. burakistaken

WraithEsports Kış indirimleri

Nasıl yalandığını öğrenmek istiyorsan aile fertlerine bakabilirsin. Dilleri yara olmuştur. Sabahtan akşama kadar bulunduğun mağarandan çıkıp bi gargara al iyi gelir sizinkilere. Seni etiketleyen yoktu kendine kendini rezil etmek için bana bulaştın. Özelden yazmadın. Karı mısın?
  2. burakistaken

Ortada hiçbir şey yokken salça olan sensin pespaye herif. Sanal ortamda ne güzel sallıyorsun öyle tanımadığın insanlara. Erkek seni :d sana alıntı bile yapmadığım halde üstüne alınmışsın. Fazla gevezelik yapıp kendini rezil etme. Ppden anlaşılıyor ne kadar ucube bir herif olduğun. O kadar...
  3. burakistaken

Senin mesajını mı etiketledim sahtekar herif. Sana noluyor da zıpladın kucağıma? Adam diyor ki dilediğim gibi kullanır iade ederim. Empatiden yoksun low iq herifler olduğu sürece satıcı ne yapsın ? Nasıl satacak o adam bir daha o ürünü? Adamın ürününü al, her şeyini yırt at sonra da iade et...
  4. burakistaken

fazla gevezelik yapma teneke seni :d
  5. burakistaken

sen safkan ucube misin yoksa rol mü yapıyorsun?
  6. burakistaken

sırf hb veya amazondan dahi alsam, iade edebileceğim bir şeyin kutu içeriğini bozmamak için çok dikkat ediyorum. mesela takılmasa da olur dediğim vida poşetini yırtmamıştım bile monitör aldığımda. herkes ahlaklı olursa böyle muhabbetlere gerek de kalmaz.
  7. burakistaken

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

hocam tabi ki haklısın da, bu özelliklerde daha uygun bir oled bulunur aslında. sadece fiyat olarak çok pahalı. tabi ki mantık olarak haklısınız
  8. burakistaken

Yardım Monitör ekranı gidip geliyor

eve gidince bakıp geri dönüş yapayım hocam. şimdilik teşekkür ederim. akşam geri dönüş veririm
  9. burakistaken

hocam bu paralar nedir allah için. çok fazla değil mi?
  10. burakistaken

devre dışı olsaydı görüntü ayarlarında çıkmaz mıydı hocam? son düzey 200 hz olarak
  11. burakistaken

juhsad lsjdasdasdas
  12. burakistaken

nasıl yani anlamadım. ben 280 hz de kullanıyorum
  13. burakistaken

Gigabyte tandem w-oled
  14. burakistaken

Öneri var mı hocam? VegGieg markası makul fiyattan ve kaliteli satıyor diye almıştım 1766575588 https://amzn.eu/d/759Rckl Bunu kullanıyorum 1766575606 Kırıldı hocam maalesef pek deneyimleme fırsatı bulamadım
  15. burakistaken

tip c de var sanırım ama hdmi aldım ben. maalesef kendi orjinal kablosu kırıldı. bu durumda display port daha mı iyi olur acaba ?
  16. burakistaken

2k 280 hz bir oled monitör kullanıyorum. Amazon üzerinden, VegGieg marka hdmi kablosu aldım. 2k da 240 Hz sunuyor. Sorun bundan mı kaynaklı? 2k da 240 Hz üstü destekleyen bir kablo görmedim. Sebebini bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
  17. burakistaken

Yardım Hangi GamePad alınmalı?

Bahsettiğiniz kk3 proyu sadece idefix satıyor. Vade farkı vs derken super nova fiyatını geçiyor. Dediğim gibi gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Sizlerin bilgisine göre alacağım. Sizin dediklerinize göre super novayı tutmak en mantıklı seçenek. Tabi 2.5 ya da 3k lık bütçede daha iyisi yoksa
  18. burakistaken

O zaman her halükarda, bu bütçede super nova daha iyi sanırım
  19. burakistaken

Atk nın yazılımında ne gibi sorunlar var?
  20. burakistaken

Sağolun hocam. Alternatif önerilere açığım bu bütçelerde. Şu gamepadlerin wraithin tekelinde olması da can sıkıcı. Keşke amazon ve hb gibi platformlarda yaygınlaşsa.
Geri