Arama sonuçları: *

1. burakistaken

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4079 TL

telefonda kullanıpmıyor sanırım
  2. burakistaken

5000 TL'ye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Doğrudur hocam. İkisini de değerlendirsin. Hangisi kafasına yatıyorsa onu alsın
  3. burakistaken

Ekolayzır ayarı ile canavara dönüştüğünü söylediler. Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini zannetmiyorum. Hem dener beğenmezse iade eder. Hepsiburada sonuçta 1743765409 Attığım linki değerlendirebilirsin. İsteklerini karşılar
  4. burakistaken

4k ya cloud 3 wireless vardı hepsiburadada. Forumda linki paylaşıldı. Bitmediyse indirim alabilirsin 1743764395 https://app.hb.biz/bRCQyaRrVzxO
  5. burakistaken

80k- 90k bütçe için toplama veya hazır sistem önerisi

Uygun olunca ben de bi bakayım neler çıkar
  6. burakistaken

80k- 90k bütçe için toplama veya hazır sistem önerisi

Soğutucu arctic alınarak 1000-1100 lire gibi tasaaruf yapılabilir. Bu parayı başka bir şeyi yükseltmek için kullanabilirsin. F/p ürün. Bir süredir kullanıyorum şiddetle öneririm
  7. burakistaken

Çözüldü✓ Ilk bilgisayarimi alacam

hayırlı akşamlar usta. inşallah alırsın
  8. burakistaken

üstad yanlış anlama kimseye kötü söz etmek istemeyiz. Bu saatte senin iyiliğin için emek harcıyor insanklar. Kim uğraşacak diyorsun. Daha verimli bileşenleri daha ucuza topla diye çabalıyoruz. Daha iyilerine sahip ol amacımız
  9. burakistaken

neye dayanarak?
  10. burakistaken

çok uzun süre götürür. bu fiyata alabileceğin en iyi sistem bu
  11. burakistaken

kardeşim her şeyi bizden bekliyorsun. önerdiğimiz sistemlerin yt de 50 tane test videosu var
  12. burakistaken

37 k ya güzel bir sistem var karar senin https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-xpg-k-mesh-kyber-750w-80-gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html?_gl=1*j8bxv8*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw47i_BhBTEiwAaJfPpo4WoRlB6r60JoqgA73PXJhSo0I6p4InlnZZ5SE2oiFrHqXuhhDEqBoCzgEQAvD_BwE...
  13. burakistaken

dostum o şekilde bütçeni aşabilir. Aradığın sistemi tek tek toplarsan daha iyi olur
  14. burakistaken

usta aradığın kriterler için bazı şeylerden feragat etmen lazım site vs gibi
  15. burakistaken

hocam parça görme telaşın neden? sıfır ürünler sonuçta 1743720671 buraya atılan linkler sizi mağdur etmez
  16. burakistaken

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4079 TL

evet hocam üstte kupon çıkıyor alt limit 3000 tl ye 200 tl onu seçiyosun
  17. burakistaken

ben hakim olmadığım için öneremiyorum ama sana derman olacak adamları etiketledim 1743720256 o yüzden 25 k ya düşmedikçe alınmaz hocam :)
  18. burakistaken

40000 tl ye ne sistem çıkartırlar buradakiler var ya 1743720135 o kişileri etiketliyorum @Jill Valentine @jombo @GPiro
  19. burakistaken

4k bütçeyle mouse önerisi

iyi satışlar
  20. burakistaken

4k bütçeyle mouse önerisi

usta hala satıyor musun aynı fiyata?
Top Bottom