Arama sonuçları: *

• Users: -Ran
  • Order by date
  1. R

Yardım Gama Fullenmesi Sorunu

Merhabalar herkese öncelikle. Şuanda kullanmış olduğum asus laptobumda saçma bir sorun yaşıyorum armoury crate üzerinden game visual kapattığım anda sanki nvidia denetim masasında yada nvidia app üzerinden gama fullemişim gibi bir görüntü ortaya çıkıyo ve düzelmiyo. Nası çözebilirim bilgisi olan...
  2. R

Yardım RYZEN 7 5700X ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

yok 5600 almayı düşünmüyorum aklımda zaten 5700x vardı sadece biraz kafam karışıktı şuan netleştirdim 5700x olarak
  3. R

bende öyle düşünüyorumda 2 kişiden biri 5600x diyo diğerleri 5700x diyo
  4. R

yani şöyle söyliyim testlere baktığımda ryzen 7 5700x oynadığım oyunlarda en fazla performansı veren işlemci ve ryzen 5 5600x aralarında sadece 800tl lik bir fiyat farkı var ve bence 200 fps fark için bu ücrete değer
  5. R

yani şuanda 5060 ların fiyatına bakmadım ama çok bir farkları yoksa neden olmasın psu şuan 600 wat 80+
  6. R

bende öyle düşünüyorum fakat darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım onu bilmiyorum 1751740960 x3d alıcak kadar bütçem yok alabilmeyi bende isterdim fakat en fazla ryzen 7 5700x fiyatını karşılayabilicek durumdayım 1751740984 işlemciden sonra da ekran kartını satım msi rtx 4060 gaming oc almayı düşünüyorum
  7. R

tamamdır bu ürünü not ediyorum teşekkür ederim. Peki işlemci hakkında bir fikriniz var mı ryzen 5 5600x mi yoksa ryzen 7 5700x mi almalıyım
  8. R

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-x-120-v2-fiyati,304011354.html bu ürün yeterli olur mu sizce
  9. R

link atma şansınız var mı acaba
  10. R

Hocam ryzen 5 5600, 5600x ve 7 5700x ile yapılan testler arasında 5700x en iyi fps değerlerini verdiği için tercih etmeyi düşünüyorum
  11. R

genelde fps oyunları oynuyorum ve birkaç ay sonra yurt dışına gideceğim o yüzden sistemi çok fazla güncellemek istemiyorum sadece oyunlarda fps artışı istiyorum çünkü artık işlemcim yetersiz kalıyo. valo cs pubg r8 arada da çok nadir olsada hikaye oyunları 1751739084 önerdiğiniz kule tipi...
  12. R

Merhabalar herkese öncelikle. Şuan sistemimde kullanıyo olduğum işlemci ryzen 5 3600 fakat artık yetersiz geliyo gibi hissediyorum. İşlemcimi ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi planlıyorum fakat stok soğutucu yeter mi yetmez mi emin değilim o yüzden size soruyorum. İşlemci için kule tipi bir...
  13. R

Intel Arc b580 ile uyumlu ddr4 işlemci

Merhabalar herkese Intel Arc B580 almayı planlıyorum fakat şuanda sistemim ddr4 ve işlemcim yetersiz kalıcak o yüzden ekran kartıyla birlikte işlemciyide değiştirmeyi planlıyorum ddr4 hangi işlemciyi alabilirim amd olursa daha çok sevinirim
  14. R

Öneri Klavye modlamak için soru

Şuan kullandığım beyaz %60 boyutta bir klavyem var klavyemin tuşlarını tamamen siyaha boyamak istiyorum fakat nasıl bi boyayla boyayabilirim
  15. R

Öneri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Öneri

Kendim için fps oyunlarında da kullanabiliceğim güzel bir şekilde şarkı dinleyebileceğim kablosuz kulak üstü bir kulaklık arıyorum önerebilir misiniz
  16. R

Öneri Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

Merhabalar kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum ama aklımda bir ürün yok önerebiliceğiniz model varsa yazar mısınız logitech olmazsa sevinirim pek sevdiğim bir marka değildir.
  17. R

Gerekenden Düşük Performans

Merhabalar sistemimle ilgili bir şey sormak istiyorum incelemelerden baktığımda oynadığım çoğu oyunda benim kendi aldığım fpslerin 2 katı fps değerleri görüyorum fakat ben o değerlerden düşük fps değerleri alıyorum. Sistemim- MSI B450M A PRO MAX anakart Nvidia Zotac RTZ 3050 AMD Ryzen 5-3600 (...
  18. R

Olması gerekenden düşük performans

Merhabalar sistemimle ilgili bir şey sormak istiyorum incelemelerden baktığımda oynadığım çoğu oyunda benim kendi aldığım fpslerin 2 katı fps değerleri görüyorum fakat ben o değerlerden düşük fps değerleri alıyorum. Sistemim- MSI B450M A PRO MAX anakart Nvidia Zotac RTZ 3050 AMD Ryzen 5-3600 (...
  19. R

Öneri F/P Gaming Kulaklık,

F/P bir bluetoothlu gaming kulaklık önerisine ihtiyacım var bütçe max 2k
  20. R

Öneri Arkadaşlar Wraithesports sitesinden bir alışveriş yaptım

bide şey diyicem destek hattı galiba belli saatlerde açık sanırım sitelerinde 10.30 17 arası diyo sonra kapatıyolar galiba
Geri