Arama sonuçları: *

• Users: GGII
  • Order by date
  1. G

Yardım Amd Rx 9070xt vs Rtx 5070ti

Saf güçte eşitler rtx te nvidia daha önde ama sırf onun için 6 bin lira verilir mi bilmiyorum.
  2. G

70K Hazır Sistem Önerisi

O kazık bu kazık kazık olmayan bir şey göster o zaman.
  3. G

7800X3D + 5060 Ti 16Gb SISTEM

66k ya göre 5060 az gibi geldi parçaları kaliteli seçmişsin ama 9070xt veya 5070li sistemler var bu fiyata.
  4. G

40-45k bütçeyle lenovo hp asus arasından hangisi tercih edilmeli

Game garaj yeni çıkardı laptopları şuan övülüyor genel olarak mantıklı bir seçenek.
  5. G

40-45k bütçeyle lenovo hp asus arasından hangisi tercih edilmeli

Lenovo LOQ'ların anakartı HP VICTUS'ların ise sensörü sıkıntılı. Belki indirim beklenebilir.
  6. G

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Amdler piyasada daha az olduğu için daha az problem varmış gibi bide ben 'beceripte' 2 kere anakart yaktıysam çok becerikli biriyim herhalde.
  7. G

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Daha bugün yandı 2. kez servis mecbur düzelticek ama hem ikide bir göndermek hem de garanti bitince ne olacağını düşünmek çok can sıkıyor. Detaylı bir şekilde anlattım burada: https://forum.donanimarsivi.com/konu/loq-15arp9-amd-2-kez-anakart-yakti.1166900/
  8. G

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Model: Lenovo LOQ 15ARP9 İşlemci: Ryzen 7 7435HS Ekran kartı: RTX4060 8GB
  9. G

WinUtil kullanmalı mı?

İstediğin ayarı sen yapıyorsun zaten. Anlamadığın yer olursa bu videoda açıklıyor başka kaynaklarada bakabilirsin. Ben kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  10. G

LOQ 15ARP9 (AMD) 2. Kez Anakart Yaktı

Merhabalar LOQ 15ARP9 model laptop ilk olarak carry the glass isimli basit oyunu oynarken kapandı açılmadı araştırdım maalesef bu modelde anakart yanma sorunu varmış neyse servise gönderdim 1 hafta içinde anakartı tamir edip gönderdiler aldım ilk başta sıkıntı yoktu sonra arada rdr 2 oynarken...
  11. G

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Asus iyi diyorlar ama pahalı laptop işi sıkıntılı iş bilmiyorum.
  12. G

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Loq alma yanıyor sürekli kafayı yiyeceğim aldığıma bin pişmanım. 1760179028 Ryzen 2 kez yandı.
  13. G

Lenovo LOQ laptop çok ısınıyor

Kusura bakmayın tekrar rahatsız edicem lenovo ile konuştum temal macun değişimi garantiyi bozmaz dediler. Sizce hangi termal macun kullanmak mantıklı olur?
  14. G

Lenovo LOQ 15ARP9 laptop kendi kendine kapanıyor.

E windows kueulu herkesin ssd si öldü o zaman. Bide çalışıyor ssd herhangi bi sıkıntısı yok.
  15. G

1. böyle zaten 2.hwmonitör yüklü ordan bakıyorum ama dediğim gibi bazen çok ısınması rağmen kapanmıyor. 3.yaptım bi hata yok.
  16. G

Normalde Sorunu çözmeden satamam. Bide satıp alınca aradaki farkı verecek bütçem yok şuan. Diagnostic testi yaptım herhangi bir sorun yok.
  17. G

Lenovo LOQ laptop çok ısınıyor

Teşekkürler.
  18. G

Usb üzerinden.
Geri