Arama sonuçları: *

• Users: qleox
  • Order by date
  1. qleox

Discord sunucusundan ayrılamıyorum

Merhaba, önceden girmiş olduğum discord sunucularının hiçbirinden ayrılamıyorum. Asıl amacım bir sunucu kurmaktı fakat çok uzun sürdü ve kurulum sağlayamadım. Acaba bağlantı problemim mi var diye bazı kanallara katıldım CTRL+R attım falan ama nafile. Hala herhangi bir sunucudan ayrılamıyorum...
  2. qleox

MAX 50K SİSTEM TAVSİYESİ

https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/?hsu=1827338,1827341,2486543,2602923,2031158,1827356,2247931 1759431371 yaptığım özelleştirmelerle yaklaşık 50'ye geliyor. Sizce makul mu?
  3. qleox

MAX 50K SİSTEM TAVSİYESİ

Herkese iyi forumlar, Maksimum 50k sistem tavsiyesi istiyorum. Ekran kartı nvidia tercihimdir. İşlemci markası farketmez.
  4. qleox

Bilgisayarımı kargolamak için en doğru firma

UPS'in yeri çok ters kaldı. hepsijet deneyebilirim.
  5. qleox

Teşekkür ederim ikinize de. Kendim kendime kargolayacağım adres değişikliği için.
  6. qleox

Merhabalar masaüstü bilgisayarımın kasasını ve 27 inç monitörümü Antalya'dan İstanbul'a kargolayacağım. İkisinin de kutuları var yani kendi tarafımdan gönderimi korumak adına yapabileceklerim bunlar. Önerebileceğiniz en iyi kargo firması nedir? F/p veya harici önerilere de açığım. İyi forumlar.
  7. qleox

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 09/09 indirimleri saat 18.00'da başlıyor

KB904L ile 884l arasında çok büyük kalite farkı var mı sizce? çünkü keycaps rengini hiç sevemedim 904'ün
  8. qleox

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 09/09 indirimleri saat 18.00'da başlıyor

Teşekkür ettim. Şu klavye için yorum var mı KB884L. Büyük ihtimalle hem mouse'u hem de klavyeyi alacağım. 2 aydır klavyeye karar veremedim dandik ofis klavyesiyle oynuyorum bütçe aslında 3k'ya kadar çıkıyor lmao
  9. qleox

Çözüldü✓ EPOMAKER x AULA F75 vs Eweadn GS75

Teşekkür ettim dostlar.
  10. qleox

Çözüldü✓ EPOMAKER x AULA F75 vs Eweadn GS75

%75 knoblu klavye arıyorum ikisi arasındayım. Sizce hangisi? 3k civarında para ayırdım aşırı fark yaratırsa 4 de verebilirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/719982/epomaker-x-aula-f75-mavi-leobog-reaper-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  11. qleox

AULA F99 VS MCHOSE G98 PRO

Bu kampanya ggtr'de ve belirli ürünlerde veya belirli miktarlarda mı geçerli? Yoksa hepsinde mi?
  12. qleox

Aula F75 GrayWood V4 EPOMAKER-AULA F75 Siyah LEOBOG hangisi tercih edilmeli?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah.
  13. qleox

Aula F75 GrayWood V4 EPOMAKER-AULA F75 Siyah LEOBOG hangisi tercih edilmeli?

Aradaki farkı verip bu https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis?variant=48576740884673 klavyeyi almak mantıklı mı? Ya da neredeyse aynı fiyat...
  14. qleox

Bu layoutta klavye önerisi

Bu da hoşuma gidiyor aslında ama rapid trigger özelliği yok. F/p olarak nedir yorumun?
  15. qleox

Bu layoutta klavye önerisi

Tam bu klavye diziliminde bir klavye arıyorum. Manyetik, mekanik farketmez. 3000TL bütçem var öneri bekliyorum. Knob olmasını istiyorum. Bu tarz knobsuz bir klavye de olabilir. Bunu önermezseniz sevinirim. Yeşil vs. renkleri çok sevmiyorum iyi forumlar.
  16. qleox

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

yeşillendirirse seviniriz.
  17. qleox

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

1300 verip bunu alacağım ya da 3500 verip mchose jet75 alacağım :D 1756821271 yaklaşık 3 kat fiyat farkı var. buna göre değerlendirsen ne derdin?
  18. qleox

Öneri 3000 TL Manyetik Switch klavye önerisi

Ben de hakim değilim başka bir entry'de sordum gaming.gen'de bazı modelleri varmış jet75'in. Oradan almışlar. https://www.gaming.gen.tr/?s=MCHOSE+JET+75&post_type=product&dgwt_wcas=1 1756820321...
Geri