Arama sonuçları: *

• Users: brko
  • Order by date
  1. B

iPhone 14 128 GB Acil!

güzel kardeşim üzerine katabilsem sadece i15 alabilirim olarak belirtmişim. Ben i14 ile i15 kıyas yaptım. İyi forumlar :)
  2. B

iPhone 14 128 GB Acil!

uzun süredir android kullanıcısıyım. Biraz değişiklik istiyordum bunu da bir fırsat olarak gördüm. Açıkçası üzerine katsam katsam belki i15 alırım ve benden çıkacak masrafla orantılı bir değişim söz konusu olmayacak. Dinamik ada olmasın ne olacak :). Bir yerden de i almak istiyordum önüme de...
  3. B

iPhone 14 128 GB Acil!

bende öyle düşündüm teşekkür ederim
  4. B

iPhone 14 128 GB Acil!

easycep te baktım. adamlar max 25k ya çıkıyor ben şuan için üzerine ekleme yapmak istemediğimden beni şöyle 2-3 yıl götürsün kafasındayım 1786452976 Sağolasın. tabii ki sıfır bir batarya olmaz ama bayi zaten orijinal parça takıyor. Bayi dediğim İphonu Tr ye getiren firma Gürgençler'de orijinal...
  5. B

iPhone 14 128 GB Acil!

Bir akrabam, 3 sene önce şirket telefonu olarak mavi İphone 14 128 GB modelini vermişler. Şirketle anlaşıp zamanında kendine almış taksitle. Şirketin antlaşması gereği 3 yılda bir yeni bir şirket telefonu veriliyormuş. Telefonu geçen inceledim temiz bakmış zaten mühendis sadece iş işleri mail vs...
  6. B

10-20k arası telefon önerisi

biraz da şikayet kısımlarına girdim s22 den genelde dediğiniz gibi şarj problemi var. Bir tık ta üzerine koyup s23 Fe daha mantıklı gibi sanırsam. Malum ülkede her sene veya 2 sene de bir telefon değiştiremiyoruz. Bataryadan olmayalım mantığıyla s23 Fe alacağım sanırım. Çok teşekkür ederim...
  7. B

20k yı zorlarım demek istedim hocam 1719740641 yani evet bir tık doğru :) 1719740685 fiyat aralığını çok geniş almışım o benim sorunum 15-20 demek daha makul olurdu sanırsam
  8. B

epeyde karşılaştırdım çoğu durumda s22 bir tık önde gösterdi. Ve şuan s22 fiyatı giderek azalmış. Önerileriniz için herkese teşekkür ederim
  9. B

aslında s22 ile bunun arasında kaldım çok bir fark var mı s22 ile
  10. B

Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz telefon olursa sevinirim. Sadece gereksiz büyük ve kalın olmayan moddeller varsa bildiğniz FP bir model arıyorum
Geri