Arama sonuçları: *

1. Berkay Ceylan

Öneri Rahat ofis-oyuncu koltuğu

Ofis veya oyuncu koltuğu farketmez rahat olsun yeter bütçem 6000 tl
  2. Berkay Ceylan

Öneri Manyetik klavye önerisi

Max 5000tl'lik manyetik klavye bakıyorum çoğu seçenek aynı gibi geliyor önerdiğiniz bir marka model var mı?
  3. Berkay Ceylan

Yardım Vpn olmadan internete bağlanamıyorum

Pc de olduğunu düşünmüyorum çünkü başka bir internete aynı pc üzerinden bağlanabiliyorum
  4. Berkay Ceylan

Ayrıca ekleme yapayım telefonda internet sorunsuz kullanılıyor mobil verimi bilgisayara bağlayınca da kullanamıyorum güvenlli modda da açtım bilgisayarı yine internet çalışmadı
  5. Berkay Ceylan

vodafone net
  6. Berkay Ceylan

Vpn kullanmadan internete giremiyorum sadece bilgisayarda var ağ ayarlarını sıfırladım elle dns girdim çoğu şeyi denedim fakat hala giremiyorum
  7. Berkay Ceylan

Yardım Ryzen 5600 PBO + CO ayarları

CO sayesinde çok daha fazla cinebech skoru ve daha az sıcaklık sağladım ama 1752862517 CineBench skorum yapmadan önce 9400 dü sıcaklıklarım 86 87 civarındaydı şuanda 85 derece 10800 skor alıyor
  8. Berkay Ceylan

Yardım Ryzen 5600 PBO + CO ayarları

Stok fan kullanıyorum termal macunu yeni yeniledim şuanda oyunlarda 75 derecenin üstünü görmüyor fakat OCCT testinde 95 dereceyi görüyor CineBenchte 85 derecelerde oluyor. CO değerlerim 0.Core:15 1.Core:- 26 2.Core: -26 3.Core: -26 4.Core: -26 5.Core: -20 6.Core: -26 şuanda hala CO değerlerini...
  9. Berkay Ceylan

Yardım Amd Ryzen 5 5600 UnderVoltage

çok teşekkür ederim
  10. Berkay Ceylan

Ryzen master uygulamasından mı yapmalıyım yoksa bios dan mı
  11. Berkay Ceylan

Şuanda yok 1752425311 Anakartım msi b450m-a pro max ii
  12. Berkay Ceylan

Şuanda stok fan takılı termal macununu yeni yeniledim bugüne kadar ısınıp kapanma sorunu yoktu sanırım havalardan dolayı aşırı derecede ısınıyor pubg de 85 dereceleri görüyor sıcaklığı düşürmek için undervoltage yapmayı düşünüyorum yardım edebilir misiniz? Anakartım msi b450m-a pro max ii
  13. Berkay Ceylan

Yardım Ryzen 5 5600 OC için yardım

Peki (y)
  14. Berkay Ceylan

Yardım Ryzen 5 5600 OC için yardım

AMD R5 5600 - RTX 4060 TI OC 8GB - MSI B450M-A PRO MAX II ve stok fanım var ona rağmen cinebench r23 de en fazla 80 dereceyi görüyorum ve işlemcime oc yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım ve nasıl yaparım.
  15. Berkay Ceylan

Websitem nasıl olmuş?

Ne dediler - yorumlar kısmı dolandırıcı havası katıyor.
  16. Berkay Ceylan

Pubg'de oyun ekran kartını çok az kullanıyor fps drop yiyorum

Pubg zaten işlemci odaklı bir oyun düşük ayarlarda oynuyorsan ekran kartının kullanılmaması normal, rekabetçi olarak oynuyorsan düşük ayarlarda devam etmen en iyisi değilse işleme ölçeğini 120 ye çekebilirsin
  17. Berkay Ceylan

Mouse önerisi 2500-3000tl

Fingertip tutuş yapıyorum ama bana farketmez her türlü tutarım 1745085155 Aklımda da o var teşekkür ederim.
  18. Berkay Ceylan

Mouse önerisi 2500-3000tl

FPS oyunları oynayan birisiyim kablosuz bir mouse önerisi bekliyorum
  19. Berkay Ceylan

Amazon kulaklık iadesi alıyor mu?

amazon satıcısından aldıysan iade ediliyor denendi (y)
  20. Berkay Ceylan

Yardım Galaxy Buds 2 Pro vs Jabra Elite 8 active

kısık sesle video izlerken sesi videoyla aynı seviyede geliyor dip sesin 1731158087 (ANC) kapalıyken dahi
Geri