Arama sonuçları: *

1. M

PCYE BAKARKEN BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLIYOR FAN DURUYOR

Merhabalar ben 4060ti AMD ryzen5 7500f işlemcili Lenovo g24-20 monitör kullanıyorum ben oyun oynarken veya internette gezinirken bakarken bilgisayar stanby mode a geçiyor yeniden başlıyor ve şunu farkettim kapanınca ekran kartıda duruyor yardımcı olursanız sevenirim
  2. M

VATANDAN PC ALDİM 1 AY OLDU ALALI DONMA PROBLEMİ OLUYOR

teşekkür ederim yani büyük ihtimal driver yada biosdan alakalı
  3. M

VATANDAN PC ALDİM 1 AY OLDU ALALI DONMA PROBLEMİ OLUYOR

Merhabalar ben vatan bilgisayardan 1 ay önce içinde 4060ti AMD Ryzen5 7500F bulunan 1TB m2ssd ddr5 ram ve anakartli bir sistem bütün oyunlarda sıkıntı yok ama Gta5 oynarken donma giriyor arada FPSde düşmüyor neden olabilir
  4. M

bu pc iyi mi? beyler bu fiyata daha iyi sistem varmı

BU SİSTEM Alınır mı? YOKSA BAŞKA ÖNERDİĞİNİZ BİŞEY VARMI BÜTÇE 27K PC ALMAK İSTİYORUM YARDIMDA BULUNURSANIZ SEVİNİRİM
  5. M

Pc alıcam bütçem 26k civarı

reis sen link atsana bi ben gaming gen tr deyim 1718911362 buna 1tb ssd bide 2x16 ram taktığımda 29000 oluyo
  6. M

reis overclock ney hatırlayamadım 1718911127 reis dediğin 16 tl fazla verince olan kasa yok
  7. M

peki 7500f yerine 7600x falan yapsam dahamı iyi olur yada işlemci kalsın ssd mi alayım
  8. M

monitörü extra almayı düşünüyorum
  9. M

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-8gb-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html bu nasıl peki
  10. M

ailem bana pc alıcak ama ne alıcağııma karar veremedim hangisi daha iyi performans verir diye ama vatanda ucuz olduğunu gördüm önerebileceğiniz bir sistem varmı yardımcı olursanız sevinirim
Geri