Arama sonuçları: *

1. BayburtLahanası

Bilgisayarım kendi kendine kapandı

Sadece oyun oynadığın zaman mı oluyor? bende de aynı sorun vardı ağır oyun girdiğim zaman PC bir anda fişten çekilir gibi kapanıyordu her şeyi denedim araştırdım en sonda PSU değiştirdim o gün bu gündür sorun yaşamıyorum 1739460335 600W A Çok aldanma senin aynı sistemini 650w PSU İle...
  2. BayburtLahanası

RTX 3060 Ti sistem düşük performans veriyor

Benimde aynı sistemim var ama sende başka bi sorun var diye düşünüyorum monitorun nedir ?
  3. BayburtLahanası

Uygun butceli mouse onerisi

n11'den Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://m.n11.com/urun/steelseries-rival-3-rgb-kablolu-oyuncu-mouse-1573322?magaza=zoccoshop 2 yıldır kullanıyorum mis gibi mouse bütçen var ise kablosuzunu alabilirsin
  4. BayburtLahanası

Aula f75 tarzı şarjı uzun giden klavye tavsiyesi

Hocam temudan ne kadara almiştin
  5. BayburtLahanası

Sizce Bu App Tutarmı

Çok mantıklı kardeşim yapmalisin bence
  6. BayburtLahanası

Çakma dualshock 4 alınır mı?

Ben 7 ay önce almıştım halen kullaniyorum bir sorunu yok ama orjinali gibi hissettirmiyor bilgin olsun
  7. BayburtLahanası

North bayou h100 mü f80 mi

Aralarında ki fark sadece masaya bağlanti farkı başka bir olayı yok
  8. BayburtLahanası

650 w PSU Önerisi lütfen

FSP Hyro GSM Lite PRO 650W Bunu almaya karar verdim yardımın için teşekkür ederim
  9. BayburtLahanası

650 w PSU Önerisi lütfen

İlgin için teşekkür ederim
  10. BayburtLahanası

650 w PSU Önerisi lütfen

https://www.n11.com/urun/evga-supernova-650-ga-650w-80-gold-moduler-guc-kaynagi-2308669?magaza=deltabilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel PSU dan anlamıyorum ve iyi midir? kötümüdür bilmiyorum öneriyede açığım
  11. BayburtLahanası

Elektirik kesilir gibi pc bir anda kapanıyor

650w ama araştırdım baya kötü markaymis everest 6600 650w 1732549286 1732549314 Hocam bende supelendim ama sıcaklıklar normal
  12. BayburtLahanası

Elektirik kesilir gibi pc bir anda kapanıyor

Pc elektirik kesilir gibi bir anda kapanıyor tekrar açmam için psu düğmesinden kapatıp güç tuşuna sürekli basmam gerekiyor. Bu sorun daha önceden de vardı ama bu kadar sık olmuyordu sadece oyun oynarken oluyor. ama lol oynarken kapanmıyor pubg oynarken kapanıyor oyuna girdiğim gibi 5-10 dk...
  13. BayburtLahanası

8 bin lira farka rtx 4060 ile 4070 değer mi

4060 ekran kartını hiç bir şekilde önermiyorum 4k serisinin en rezili 3060 ti daha iyi sadece aradaki fark dlss
  14. BayburtLahanası

BİLGİSAYAR ALACAĞIM BU SİSTEM NE KADAR EDER SİZCE

İşlemci r5 5600 olmalı kesinlikle çok uyumlu 3060 ti ile ben kendim kullanıyorum baya iyi 1730798887 Ramleri niye 64 yapıyorsun ki gereksiz çok paran varsa orası ayrı
  15. BayburtLahanası

İkinci el Galax 3090

Yeter yeter her türlü gayet uygun fiyat gerekli testlerini yaptır bı sıkıntı yoksa kullan
  16. BayburtLahanası

İncehesap monitör değişimi

Şu ince hesaptan alışveriş yapmayın ya hep aynı şikayetleri görüyorum orda burda
  17. BayburtLahanası

GPU vram 8 gb ama 1gb kullanıyor

Ekran kartım 3060 ti 8 gb Bilgisayarımı temizlemeye karar verdim ekran kartı işlemci söküp temizleyip taktığımda bilgisayarda güç azalması oldu kasmadan oynadıgım oyunları artık kasarak oynuyorum msi afterburnerde GPU ramı 1gb kullanıyor olarak gosteriyor ama ekran kartım 8 gb
  18. BayburtLahanası

58 inç tv ve üstü öneri

TV'den fazla anlamıyorum 58 inç ve üstü TV önerisi yaparmisiniz.
  19. BayburtLahanası

Yardım 10 13 k arası laptop arıyorum

Arkadaşlar normalde masaüstü sahibiyim laptoplardan hiç anlamıyorum chill takilip oyun oynamalik bişe istiyorum varsa öneriniz yardımınızı bekliyorum.
  20. BayburtLahanası

Yardım Kablonet ve TürkNet Fiber Altyapı Sorgulama Sonuçları

Eski abone olduğum için 379 TL oduyorum
Geri