Arama sonuçları: *

1. X

1 tb F/P SSD onerisi acil

Merhaba MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR laptopuna ekstra 1 TB SSD almak istiyorum şu anki piyasada bir şey bulmak zor maalesef onerebileceginiz iyi bir F/P ürün var midir?
  2. X

%75 Mekanik klavye onerisi

zaten manyetik bir klavyem var olabilcek en ust duzeylerde o yuzden manyetik degilde mekanik bakiyorum
  3. X

daha once hic denemedim ancak severim diye dusunuyorum gx87 de guzel duruyor
  4. X

guzel gibi ama bi ustteki mesajinizdan hemen sonra demistim ekranli sevmiyorum diye
  5. X

bu seviyelerdeki klavyelerde artik performans farki aramaya gerek oldugunu sanmiyorum cok ve eklemeyi unutmusum soruya ekranli klavyeler hosuma gitmiyor 1766792396 bunu gormustum cok guzel klavye ancak siyah bir klavye aradigimdan tam emin olamadim siyah bildiginiz birsey varmi acaba
  6. X

mekaniklerin genel olarak hissiyati ve sesi daha guzel oldugundan dolayi kablosuz olsa da olur olmazsa da olur
  7. X

suanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
  8. X

Direksiyon onerisi moza r3

sahsen onlari oynayacagimi cok dusunmuyorum g29 f1 de nasil bir performans verir bilginiz varmi asil oynayacagim oyun o olacak zaten
  9. X

g29 hakkinda hicbir yerde olumlu bi yorum gormemistim herkes bunlarin daha iyi oldugunu soyluyordi
  10. X

merhabalar f1 crew forza gibi oyunlari oynamak icin bir direksiyon almak istiyorum sizce ne alinabilir aklimda moza r3 r5 ve t300rs var
  11. X

Valorant'ta dusuk FPS

laptop masanin altina monteli o yuzden yapamiyorum onu icindeki macunda kaliteli zaten yapcak pek bisey yok sanirsam
  12. X

Valorant'ta dusuk FPS

kapattigimda fps yariya dusuyor
  13. X

Valorant'ta dusuk FPS

bu secenek gorunmuyor bende otomatik olarak agresifdeymis zaten etkine aldigimda biraz dusus oluyor fps sicaklikda degisen bisey olmuyor ancak nvdia reflexi kapattim mac ortasinda 100 fpslik bi artis oldu
  14. X

Valorant'ta dusuk FPS

2 ay once yaptirdim islemcim 90 i gormuyor limit koyarsam koymazsam 98 100 oluyor
  15. X

Valorant'ta dusuk FPS

i7 13700HX 4080'li bir laptopum var ancak Valorant'ta FPS'im cok drop yiyor. Monitörüm 2K 240Hz bu Hz i sabit alabilmek istiyorum ancak oyun fighta girdigim zaman cok yuksek ihtimalle 240'in altina dusuyor FPS sicakliklarim kullanimlarim fotografta var. [H3 id='Valorantta+dusuk+FPS']Valorant'ta...
  16. X

AOC 24G4X ve Gigabyte GS27QXA monitörler saniyelik kapanıyor

Merhaba, monitörüm bir anda güç kesintisi yaşıyor. Herhangi bir "No Signal" yazısı gelmiyor, o yüzden güçte sorun var diye düşünüyorum. Ekran bir anda tamamen kapanıyor, 1-2 saniye sonra geri geliyor. İki monitörümde de yaşıyorum ancak yeni monitörü aldığımdan beri çok daha sık olmaya başladı...
  17. X

Çözüldü✓ Hangisini alayım (klavye) ?

4k ya artik mad light daha mantikli yeni versiyonu gorunus olarakda daha guzel bence
  18. X

Çözüldü✓ Hangisini alayım (klavye) ?

eger kablosuz istersen fun60 lar var onun disinda w75 en safe secenek olur ustteki arkadas delay demis ancak ben kullanirken fun60 da asla delay hissetmedim
  19. X

Custom Klavye Ne Kadar Tutar?

kendim yaklasik 12 13 bin tl ye topladim wraith uzerinden nasi bisey istedigine bagli bundan cok daha ucuza yapabilirsin ama
  20. X

Premium Bilgisayar Servisi güvenilir mi

merhaba ayni yere laptopumu goturemeyi dusunuyorum gittiniz mi deneyiminiz nasildi
Geri