Arama sonuçları: *

• Users: Shan
  • Order by date
  1. S

Asus TUF 3080 Yük Altında Kapanması

Merhaba, arkadaştan bakımı yapılmamış yüksek derecelerde çalışan bir ASUS TUF 3080 alacağım. Mining(sözde) yapılmamış ve 1 yıl boyunca da kullanılmamış. Yük altında kapanma sorunu var ama kapanmadan önceki güç kullanımı ve sıcaklık değerleri yüksek olmamasına rağmen kapanıyor. Kapandığındaysa...
  2. S

Yardım Millenicom nasıldır?

Millenicom 50 Mbps VDSL kullanıyorum. İnternet sayfalarında yazan fiyatlar sadece 6 ay geçerli şu an ödediğim miktar 380 TL ve daha zam gelmedi. Üzerine daha önce ki sağlayıcılar da hiçbir problem olmamasına rağmen 10 ay içerisinde 2 kere teknik destek ücreti ödemek zorunda kaldım söz de bina...
  3. S

Öneri R7 5800x3d Sistem İçin Ekran Kartı Önerisi

Hocam psu sıkıntı çıkarmaz mı? 30 serisinin güç tüketimi tavan diye biliyorum
  4. S

Öneri R7 5800x3d Sistem İçin Ekran Kartı Önerisi

Merhabalar, aşağıda bulunan sistem için 10-15 TL arası 2. El bir ekran kartı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Msi B550-A Pro R7 5800x3d 2x8 3000mhz ddr4 Be quiet 700w 80+ gold
  5. S

Öneri İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Merhabalar, şu an Hatay'da Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim ve turknet kullanıyorum bana verdikleri paket 100mb. 1 Temmuz da gelecek zam dan önce başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Geri