Arama sonuçları: *

1. M

Vodafone ek paket interneti

Vodafone normal internetim bitmişti ek paket almıştım ama pc ye bağlayamıyorum o interneti. O internet pc de kullanılamıyor mu bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
  2. M

4060 3060 ti rust fps

4050 li laptop var bende orta grafikte 90 fps oynuyorum rahat oynatır ikiside ama 4060 al kral
  3. M

AOC 24" 24g4xe mi ViewSonic 24" VX2428 mi

İki monitörüde synı yazmıssın ama sanırım 24g4x birisi Ben 2 gün önce aoc 24g4x aldım pivot falan oluyor bildiğim kadarıyla 24g4xe hareket edemiyor o yüzden 24g4x aldım 1719311072 Şu an kargoda bekliyorum geldiğinde yorum yaparım
  4. M

AOC 24G4X ufo testi yardımı

Monitörün kendi sekmelerinden vsync yi açtın mı dostum
  5. M

Sağol teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim bir şey bulursam yazacağım
  6. M

Baktım laptoba hdmı konusundada bir sıkıntısı yok laptobun umarım çözülğr kendiliğinden 1719098544 Ghosting denediğin site fps karşılaştırma sitesi olabilir internette okudum şimdi birde buradan dene istersen gerçek ghosting sitesiymiş https://www.testufo.com/ghosting
  7. M

Hdmı ile alakaşı olabileceğini düşünüyorum çünkü hdmı 1.4 var ise 144 hz destekliyor hdmı 2.0 var ise laptopta 144 üstü destekliyor eğer sende 1.4 var ise 144 destekliyordur üstünü göstermiyor olabilir tamamen aklıma öylesine gelen bir şey doğruluk payı yok dostum sadece olabilecek bir olasılığı...
  8. M

Hocam aynı monitörü almayı düşünüyorum memnun musun renklerinden ghostingindrn, ölü pikseli varmı nereden kaç liraya aldın bilgilendirip yardımcı olur musun
  9. M

240 hz IPS panel monitör önerisi

144hz laptopa 240 hz monitör istiyorum indirimlerden yakalayabileceğim bir şeyler bulan varsa paylaşırsa çok sevinirim bütçe 7000 tl yi zorlarım şu anda şu anda bu monitörü düşünüyorum biraz daha düşmesini bekliyorum başka fikirleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum...
Geri