Arama sonuçları: *

1. E

Steam hesabı yayılma sorunu

Yok hesabim herşeyini gizliye çektim Steam destekten hesabımın Chrome urlsinin değişmesini istedim ama daha değişmedi gizliye çektikten sonra 1 tane daha geldi ekleyen kişiye profiline yorum yapıp soruyorum cevapda vermiyor neden eklemek istediğini büyük ihtimal hepsi yemliyor
  2. E

Steam hesabı yayılma sorunu

Arkadaşlar selamün aleyküm ilk önce, hesaba csde bıçak aldigimdan beri bot mesajları gelmeye başladı tanımadığım kişiler tarafından arkadaş ekleniyorum profilime beni ekle tarzı yorumlar yapıyorlar herşeyimi değiştirdim hala geliyor eğer hesabın yayıldığı siteler varsa öğrenmek istiyorum bu...
  3. E

Gaming Kulaklık Önerisi Verir Misiniz?

https://ty.gl/9gzajv4j5h
  4. E

Gaming Kulaklık Önerisi Verir Misiniz?

Hocam 300 lira daha arttırıp gamepower Kai alabilirsin o fiyata çok iyi bir kulaklık
  5. E

Yardım Ajazz Ak820 Pro almak mantıklı mı

Beyler aliexpressden 1700 liraya geliyormu trendyolda 2800 TL bu klavye
  6. E

Havit Gamenote kb884l mi razer blackwidow V3 mü

Ben sesli seviyorum zaten o yüzden hoşuma gitti ama dediğim gibi öbürkünün oled ekranı var ve hotswap özelliği var
  7. E

Bence blackwidow daha mantıklı görünüyor ne kadar öbürkünün oled ekranı olsada
  8. E

Türkiyeye nasıl getirteceğim ve siz bu 2 klavyeden birini alacak olsanız hangisini alırdınız
  9. E

Selamün aleyküm arkadaşlar yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum bütçem 3k aklımda iki model kaldı biri "havit gamenote kb884l" diğeri ise razer blackwidow V3 green switch sizce hangisini almalıyım?
Geri