Arama sonuçları: *

1. aslak35

Öneri Çizim tableti öneri - F/P

grafik çizimi yapmak için 1000 tl nin altında bir ürün bakıyorum ilk deneyimim olucak kara kalem çalışması yapıyorum ancak hiç çizim tableti ile yapmadım ayrıca ders de çalışıcam yani olabildiğinde f/p bir ürün istiyorum PC için olmalı UGEE çizim tabletini amazonda 850 tl depozito ile 1105 tl ye...
  2. aslak35

Çözüldü✓ 256 lık usb 230 gb oluyor sahtemi

anladım hocam teşekkürler
  3. aslak35

Çözüldü✓ 256 lık usb 230 gb oluyor sahtemi

hocam 256 olarak gözüken bir usb aldım ucuz ve ihtiyacım var diye şuan baktığımda 230 gb gözüküyor cihazı açtım denemek için normalmidir iade etmelimiyim ...
  4. aslak35

Shifte basarken klavye çalışmıyor

monster tulpar t5 23.2.2 laptopumda shifte basarken klavye çalışmıyor aceba bir ayarı falanmı açık unuttum hocam ne yapabilirim bu durum için
  5. aslak35

Sanal-bt / hepsiburada r50i servis

çok geçte olsa geldi hocam 1742550255 ama önerim her hafta mail atın hocam hem soundcore a hemde servise
  6. aslak35

Pc sesi ve donanımsal sorunlar

bulamadım videoyu hocam link atarsanız sevinirim bide benim bahsettiğim birazdaha 2 dişli birbirine geçirip ters yöne çevrilince kasılan seslerden bahsediyorum ama baya bi pc yi titretiyordu 1741363513 hocam daha aralıkta bakım ve macun değişimi yaptırdım yaa 5. ayda yaptırıcam bilmiyorum bence...
  7. aslak35

Pc sesi ve donanımsal sorunlar

normalden çok daha fazla sesli olan monster t5 23.2.2 bilgisayarım dün gece oyun oynarken anlamssız yere birden titremeye (bildiğimiz arabanın çalışırken titrediği şekilde titriyor yada telefona gelen bildirimde titrediği gibi titriyordu ya sesi fan sesine benziyor ama arı sesi gibi yada kasılan...
  8. aslak35

Yardım Düşük fps alma sorunu %1 low çok düşük

afterburner indir kur oradan izle hocam task ın verileri tamamen doğru değil ama afterburner 'ın doğru öyle 1 2 saat pc yi zorlayan oyunlar oynayın mümkünse 2 farklı oyun oynayın 1 ekran kartı zorlayan 2 cpu zorlayan
  9. aslak35

hocam laptop mu ? masa üstümü ? bu
  10. aslak35

markası nedir hocam ve sadece bu oyundamı oluyor ? yani farklı oyunlarda yüksek fps alabiliyormusunuz ?
  11. aslak35

Güvenilir, Hızlı ve ucuz bir VPN arıyorum.

proton vpn şuan en güvenilir en iyisi budur
  12. aslak35

Yardım TABLETİM HACKLENDI tavsiye verir misiniz?

kasperssky ve avast indir kur tamamen virüsü tarayıp temizle daha sonra ister formatla ister formatlamadan devam et (dikkat bu yöntemde eğer cihaz içi evebeyin modu ile erişim sağlanmış ise hiçbir işe yaramaz format at tüm mail adreslerinin değiştir hesaplarını kaldır bir daha girme asla)
  13. aslak35

Usb bellek ve hdd'ler öneri

hocam linux dağıtımın kendi sitesinde bununla alakalı dosyalar ve bağlantılar var bakarsınızda ben hangi usb alıcam bilmiyorum bana 128 lik 256 lık falan yeter aslında 7 gb bişi zaten iso 1738951375 taşıma için kullanıcam arada bilmiyoum ssd pek taraftarı değilim çünkü pahalı baya ya
  14. aslak35

Usb bellek (yazılım)

linux dağıtımlarından biri kurmak için usb ssatın almak istiyorum çok yüksek bir bütçem yok f/p arıyorum bunu buldum ne diyorsunuz hocam ? https://www.teknosa.com/kingston-datatraveler-exodia-dtxon256gb-256-gb-32-usb-bellek-p-786120210
  15. aslak35

evet linux dağıtımlarından biri işte
  16. aslak35

(bu mesaj kendini imha etti neden: işlem güvenliği ve opsec nedenleriyle)
  17. aslak35

usb bellek bakıyorum işletim sistemi kurmak ve içinde çalıştırmak için ortalamanın biraz üstünde hızlarda usb bellek hdd veya taşınabilir ssd önerisine ihtiyacım var bütçem çok kısıtlı genel olarak uzun vadeli kullanıcağımdan kaliteli bir şey istiyorum ama bütçe zorlamasında istiyorum buna göre...
  18. aslak35

The witcher 3 bu nasıl zorluk

hocam lağım görevinde çok zorlandım yapamıyorum yapılabilicek gibi değil bi trik bir şey varmı yardımcı olun lütfen seviyem 5 xd
  19. aslak35

System kullanım ve sorunlar

win 11 kullanıyorum ve bir süredir şikayetçiyim hocam aşağıda gördüğünüz gidi çok absürt tarzda kullanımları var virüs olmadığından eminim bunun nedeni ise hem kaspersky hemde avast kullanıyorum ayrıca internetten her indirdiğim şeyi virüs total e atıyorum çok saçma anlayamıyorum bunun kaynağı...
  20. aslak35

Chat gpt erişim sorunu

bilgisayardan giriş yapamıyorum nedenini anlayamadım genel bir sorun mu bakım gibi bir şey midir hocam ??
Geri