Arama sonuçları: *

1. F

TikTok Video Kalite bozulma pixelleşme

Tiktok ta içerik üretiyorum ve bir çok video görüyorum kaliteleri bozulmuyor ve bazı videolar görüyorum kalitesi bozuluyor pixelleşiyor bu telefondan kaynaklımıdır yada paylaşım ayarlarından kaynaklımıdır telefonum redmi note 13 pro 4g videolardaki pixel ve kalite bozulmasını engellemek için ne...
  2. F

M2ssd sorunu(okumuyor)

m2ssd sonradan takmıştım ve çalışıyordu gayet güzel sonrasından işlemciye macun sürdükten sonra oyunlarımın olmadığını gördüm sonradan fark ettim ki m2 ssd gözükmedi dosya yöneticisinde bios da hiç bir şekilde görükmüyor bunun için ne yapabilirim tak çıkar da yaptım başka bilgisayarada taktım...
  3. F

elektrik ölçme aleti

teşekkürler
  4. F

elektrik ölçme aleti

bilgisayarımın ne kadar elektrik kullandığını öğrenmek istiyorum bunu nasıl öğrebilirim veya bunun la ilgili priz falan vardı sanırsam onun linki veya başka bir yöntemi var mıdır?
  5. F

valorant fps sorunu işlemci

rtx 3060 12 gb ryzen 5 5500 200 fps altı alıyorum normal mıdır yoksa fps artırmak için ne gibi ayarlar yapmam lazım
  6. F

Temu sınır hakkında.

Biliyorsunuz ki temudaki 500tl olan sipariş sınırı 2000tl oldu alacaklarımın yanına başka şeyler eklieyip 2000tl olan sınırı tamamladıktan sonra siparişlerimi iptal edip sadece alacağım ürünü bıraksam işe yarar mı?
  7. F

Razer barracuda x vs Logitech G G435

soru cevap
Geri