Arama sonuçları: *

1. Mr.xxcan

bilgisayar ekranında mavi çizgi

bilgisayar ekranımın tam ortasında dikey mavi bir çizgi var. sürekli durmuyor bazen gidiyor sonra tekrar geliyor sebebi ne olabilir?
  2. Mr.xxcan

işlemci ve ekran kartı sıcaklığı

kendim temziliğini yapabilir miyim zor bişey mi :D daha önce hiç yapmadım
  3. Mr.xxcan

işlemci ve ekran kartı sıcaklığı

rainbow six siege oynarken ekran kartı sıcaklığımın 92 işlemci sıcaklığımın 98 derece olduğunu gördüm. boş işlemci sıcaklığım ise 45-50 derece bu değerler normal mi? fazla ise düşürmek için neler yapabilirim? notebook=Asus n56vz
  4. Mr.xxcan

Hangi anakart

1151 soketli önerirmisin varsa aklında
  5. Mr.xxcan

Hangi anakart

Gigabyte h310m h 2.0 mı yoksa Gigabyte h310m s2v 2.0 mı
  6. Mr.xxcan

Atx kasaya uyarmı

Kasa = corsair spec 05 550w atx kasa Arkadaşlar bu kasaya micro atx anakart uyarmı Anakart =Gigabyte h310m s2v 2.0 2666mhz
  7. Mr.xxcan

Frisby Dual Ring Kasa İyi mi

G skıll 8gb ram Gigabyte b450m s2h Rx470 Amd r3 1200 Sandisk 240 gb plus
  8. Mr.xxcan

İnternetten pek alışveriş yapmam bu nedenle vatan yazdım ama güvenilir ve uygun fiyatlı başka mağazalarda oşursa neden olmasın 1588000960 Birde ekran kartının kasaya uyup uymadığını nasıl anlarım
  9. Mr.xxcan

Güç kaynağı yoksa 400 tl civarı kasa varsa 700 civarı
  10. Mr.xxcan

Arkadaşlar vatanda buldum kasadan pek anlamam 500 tl civarı bir kasa bitcem var güçle beraber bunu buldum bilgilendirirmisiniz ve öneriniz varmı FRISBY 4x120mm DUAL RING FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Kasa bu
  11. Mr.xxcan

R5 1600 İçin Hangi anakart

Oc ne demek :D
  12. Mr.xxcan

R5 1600 İçin Hangi anakart

Sizce hangisi daha iyidir Msı b450m a promax Gigabyte b450m s2h İşlemci olarak amd r5 1600 düşünüyorum
  13. Mr.xxcan

1 milyon yazılımcı projesi

Dediğim gibi hala gelmemişse kabul edilmemiş demektir tekrar başvuru yapmayı deneyebilirsin oluyormu bilmem
  14. Mr.xxcan

2500 TL PC Toplama

Apu ne demek oluyor açıklarmısın
  15. Mr.xxcan

1 milyon yazılımcı projesi

Normalde başvurular 48 saat içerisinde cevap veriliyor ama hala şifre gelmemişse başvurun kabul edilmedi demektir
  16. Mr.xxcan

Sistem uyumlu mu?

Kasa önerin varmı acaba
  17. Mr.xxcan

Sistem uyumlu mu?

Selamlar forumdan aldığım bilgiler ve biraz araştırmayla bir sistem oluşturdum Kasa=Everest X-line gaming kasa İşlemci=amd r5 1600 veya r3 1200 Ram=GSKILL 8gb ddr4 3000mhz Anakart=GİGABYTE B450m s2h Ekran kartı=Rx570 veya Geforce gt1030 Sistem bu bir uyumsuzluk ve öneriniz varmı (ssd ve güç de...
  18. Mr.xxcan

Ekran kartı uyarmı

Peki 1 yıl gibi bir süre kullandıktan sonra r5 veya r7 ye yükseltmek mümkünmüdür
  19. Mr.xxcan

Ekran kartı uyarmı

Arkadaşlar selamlar amd ryzen 3 1200 işlemci ile rx570 ekran kartını çalıştırmak mümkünmüdür sistem açılırmı veya darboğaza uğrarmı şimdiden teşekkürler
  20. Mr.xxcan

Bilgisayar topluyorum Yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar yaklaşık 3000 tl bütcem var ve bilgisayar toplamak istiyorum önerileriniz varmı kısmet olurda bilgisayarı alırsam ilerki zamanda yükseltmeyide planlıyorum monitör hariç bu arada şimdiden teşekkürler
Top Bottom