Arama sonuçları: *

1. B

Vodafone Fiber Altyapısı Geldi 200 Mbit Hız Veriyor 1000 Mbit Ne Zaman Gelir?

Evde 7-8 yıldır kablonet kullanıyorum öncesinde aşırı memnundum ama son 2-3 yıldır öyle bir illallah ettirdiler ki ailemden çok kablonet müşteri hizmetleriyle görüşüyordum 4700 TL cayma bedelini kabul ettim. Binamıza 2-3 hafta önce vodafone fiber altyapısı döşendi şimdilik 200 mbit hız verildiği...
  2. B

Asus Kulaklığın kafa bandı kumaşı çıktı servis kullanıcı hatası dedi

Asus ROG Delta 2 kulaklığımın kafa bandının kumaşı ön taraftan çıktı ben de tamirinin yapılması için Asusu aradım ve türkiye tarafında penta bilişimin destke verdiğini söyleyerek iletişim bilgilerini ilettiler. Penta bilişimi arayarak kulaklığımı yetkili servise gönderdim. Servisten gelen mesaja...
  3. B

5000 TL 2.el telefon önerisi

Maksimum 5000 TL bütçem var 2.el telefon bakıyorum piyasaya hiç hakim değilim alabileceğim en iyi telefonlar hangisi?
  4. B

Ryzen 7 5800x3d alacağım en uygun fiyata nerede bulurum?

Ryzen 7 5800x3d alacağım bir çok siteye göz attım en uygun teknobiyotik'de gibi görünüyor fiyatı 8000 TL daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir site var mı? İncehesap gaming gecesi veya itopya indirimlerinde indirime girer mi beklemeli miyim
  5. B

SnowRunner Premium sürüm 144 TL'ye alınır mı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır SnowRunner almayı istiyordum şuan epic gamesde standart sürümü 96 TL ve premium sürümü (temel oyun + sene 1) 144 TL olmuş sizce bu fiyata alınır mı yoksa yaz indirimlerinde daha fazla indirim olur mu ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  6. B

Şu anda LUNA coin alınabiliyor mu?

binance globalde busd paritesinde satılıyor diye biliyorum
  7. B

amazon.com.tr Amazon Germany satıcısı ürünü 8 gündür kargoya vermiyor.

8 Gün önce amazon.com.tr'den Amazon Germany satıcısından sipariş verdiğim ürünler henüz kargoya verilmemiş daha önce bu kadar uzun süre kargoya verilmeme durumu yaşayan oldu mu ? Şubat ayında aynı satıcıdan sıvı soğutma almıştım ve o zaman büyük bir fırtına vardı ayrıca ona rağmen 9. günde ürün...
  8. B

Yardım Logitech G935 aldım sarj hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi

Merhaba hocam ben de Logitech G935 almayı planlıyorum rtings.com adlı sitede şarj edilen kablo ile ses alınmadığını yanında gelen jak kablosuyla ses alınabildiğini ve jak takılıyken g hub özelliklerini kullanamadığımızı gördüm bu doğru mu konu hakkında bilgi verir misin.
  9. B

Yardım Logitech G935 aldim ama oyunlarda ayak sesleriyle shift seslerini alamıyom

hocam ekolayzer ayarı yapmadıysan ondan kaynaklıdır veya sen dikkat etmiyorsundur. Logitech G432 ve G633 kullanmış biri olarak söylüyorum ses duyamama ihtimalin yüzde %0 kulağında duyma kaybı falan olabilir belki
  10. B

İşlemcime overclock yapamıyorum sebebi ne olabilir ?

Sıvı soğutmaya geçmeden önce işlemcimi ısındığı için 3950 mhzde sabit bir şekilde kullanıyordum şimdi sıvı soğutmaya geçtim ve işlemcim buz dolabı gibi oldu :) overclock yaparak işlemcimi 4200 mhz'e çıkartmak istiyorum biosdan cpu core clock kısmına 42.00 değerini girip kaydedip çıkıyorum ancak...
  11. B

Çözüldü✓ Monitör yükseklik ayarı nasıl yapılır ?

Kızak kısmının orada yukarı aşağı gitmesin diye parça koymuşlar onu yeni fark ettim. O parçayı çıkarınca yükseklik ayarınu yapabildim cevap verenlere teşekkürler.
  12. B

Çözüldü✓ Monitör yükseklik ayarı nasıl yapılır ?

Merhaba arkadaşlar, Gigabyte G27Q monitör aldım daha önce hiç yukarı ve aşşağı ayarlama özellikli monitör kullanmadığım için bilmiyorum. Monitörün yükseklik ayarı nasıl yapılıyor bir düğmesi falan var mı ? Bilgilendirir misiniz lütfen.
  13. B

Tüketici hakem heyeti değişim kararı verdi bu kararı iadeye çevirebilir miyim ?

Başvuru yaparken verdiğim bilgilerde ürünü 2 kere servise gönderdiğimi ve servis formunda ghosting sorunu giderilmezse iade istediğimi belirtmeme rağmen ayıplı ürün üretim standartlarına uygundur şeklinde bir servis formuyla bana geri teslim edildiğini belirttim bu sayılır mı ?. Bunun dışında...
  14. B

Tüketici hakem heyeti değişim kararı verdi bu kararı iadeye çevirebilir miyim ?

Samsung G5 Odyssey monitörümü ghosting nedeniyle tüketici hakem heyetine vermiştim süreç 4 aydır devam ediyordu. Dün THH kararı çıktı ben iade istiyordum ancak kararda değişim yapılması yazıyor. Vatan bilgisayar ile iletişime geçtim değişim yapılan üründe de ghosting testi yapılamayacağı...
  15. B

Asus ROG Strix B550-F Gaming WIFI2 Anakartın desteklediği RAM

Anakartımı en az 3-4 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum ddr5'e geçmeyeceğim için elimden geldiğince ddr4 için üst düzey bir sistem oluşturmaya çalışıyorum
  16. B

Hocam bu rami alıp işlemcimin desteklediği mhz'de çalıştıramaz mıyım ? Dediğim gibi en geç yıl sonuna kadar işlemci upgrade yapcağım işlemci yenilerken tekrar RAM değiştirmek istemiyorum ve ryzen işlemciler yüksek mhzde çok daha iyi oluyor bu nedenle yüksek mhz ram almak istiyorum 1647208351...
  17. B

Ryzen 5 3600 ama yakın zamanda upgrade edeceğim.
  18. B

Merhaba arkadaşlar, Asus ROG Strix B550-F Gaming WIFI2 5100 mHz anakartımın desteklediği RAM listesinde almak istediğim RAM'ler yok. Desteklenen RAM listeleri sürekli güncelleniyor mu? Listede yazmayıp destekleme ihtimali var mı ? Sorularıma yanıt bulmama yardımcı olursanız sevinirim sonuca göre...
  19. B

Asus ROG Strix B550-F mi yoksa Asus TUF X570 mi almalıyım?

Anakart almayı düşünüyorum Rog Strix b550 ile TUF X570 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Nedenleriyle birlikte yazarsanız daha anlaşılır ve ikna edici olur.
  20. B

itopya.com & Donanım Arşivi Ayın Ürünü Etkinliği - ŞUBAT

Gigabyte G24F monitör
Geri