Arama sonuçları: *

1. giray19

ASUS PRIME B650M-R Anakartıma hangi boyutta hava soğutucular olur?

ASUS PRIME B650M-R Anakartına sahibim ancak alacağım hava soğutucunun anakartıma uyup uymayacağını bilmiyorum. Ramlara çarpma ya da sığmama gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Forumlarda biraz baktım ve şu hava soğutmaların çok önerildiğini gördüm...
  2. giray19

3050 Ti ve R7-5800H laptop alınır mı?

Lenovo IP Gaming3 82K2023DTX R7-5800H 8 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu laptop sizce alınabilir bir laptop mu?
  3. giray19

Prime B650M-R anakartta açılmama ve BIOS hatası

EYVALLAH HOCAM SAGOLASİN 🫡 KENDİNİZE İYİ BAKİN
  4. giray19

YAPTIM HOCAM VALLAHA YAPTIM FLASHBACK TEKNOLOJİSİ SAGOLSUN YAPTIM O KADAR SEVİNÇLİYİM Kİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM EYVALLAH HOCAAM
  5. giray19

Hocam az önce biosa girip aç kapa yaptım ve yine ekran gelmedi yani biosu güncelleseydim anakart gitmişti sanırım büyük bir sıkıntı içerisindeyim. Yardimlarin için tesekkurler
  6. giray19

Bir önceki güncellemede ekran gelmediği güncellemeyi yapamadım, tekrar ekran gelmezse zaten yedek biosta olduğum için cihazın sıkıntıya gireceğini düşünüyorum.
  7. giray19

Peki bu işlem ne işe yarayacak
  8. giray19

Bilgisayarımı açmak için 10-15 kere güç tuşuna basarak aç-kapa yapmam gerekiyor, çünkü ekran tam olarak gelmiyor. Önceden de bu sorun vardı, ancak son zamanlarda daha sık yaşanmaya başladı. Bilgisayarımdaki parçalara zarar verebileceğinden endişeleniyorum. BIOS güncellerken ekran gelmedi ve...
  9. giray19

Masaüstü için hoparlör önerisi

Çoğunlukla oyun oynarken veya video izlerken kullanabileceğim, yüksek ses seviyelerinde cızırtı yapmayan fiyatına değen bir masaüstü hoparlör almak istiyorum. Oyun oynarken kulaklık insanı bunaltıyor, kablo da sorun çıkarıyor. Bu yüzden hoparlör önerisi yaparsanız veya bilgilendirirseniz sevinirim.
  10. giray19

Aula f75 hakkında tus kombinasyonu

Fn + w tuşlarına basıp tekrar dene.
  11. giray19

4070 süper ile ryzen 5 7600 darboğaz yapar mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-techolay-v1-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-dual-12gb-rtx4070-super-sistem-tavsiyesi-p-52650?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=techolaykas%C4%B1m Sistem bu darboğaz yapar mı veya başka sorunları var mı?
  12. giray19

40.000 bütçe ile alınabilecek en iyi bilgisayar?

40.000 bütçem var. Oyun oynamayı seven biri olarak bu bütçe ile alabileceğim en iyi bilgisayarı almak istiyorum. Artılarıyla eksileriyle birkaç sistem önerebilirseniz müteşekkir olurum.
  13. giray19

52k fiyata 4070 TI SUPER,INTEL i5-14400F nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/413969/optima-4070tisuper-intel-i5-14400f-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri