Arama sonuçları: *

1. polat.k

Kanalımı Eleştirebilir misiniz?

KISA VE ÖZ KONUŞURUM KUSURA BAKMA DEV KANALLARLA İŞ YAPIYORUM SONUÇ KAPAK FOTOĞRAFLARI VİDEONUN AKICLIĞI VE RENKLENDİRME YANLIŞ KAPAK FOTOĞRAFI FALAN KANAL BU ŞEKİLDE BEŞ PARA ETMEZ BUNLARA DİKKAT ET BAŞARILAR
  2. polat.k

alttaki video gibi nasıl edit yapabılırım

ÇOK BASİT BİLGİSAYAR VE TELEFON İÇİN AYNI MANTIK YAVAŞLAT HIZLANDIR KES SAHNE DEĞİŞEN YERDEN DEVAM ATEŞ AYNIN DA ZOM YAP HEPSİ MARKER LER LE OLUYOR ASLINDA ÇOK ÇOK BASİT TABİ ŞARKININ BAS VE RİTİMLERİNE GÖRE OLMALI DETAY İÇİN İNSTAGRAM :ZİN AJANS
  3. polat.k

Hangi grafik programlarını kullanmalıyım

TRİTİMEX
  4. polat.k

SES İÇİN YAPAY ZEKA LAZIM

ADUBE EDİTİON
  5. polat.k

Görsele shop yapabilir misiniz ?

ADAM NİŞANI DEĞİŞİT BUNLAR İNTERNETTE BİR ÇOCUK SİTESİYLE YENİ BİR TASARIM YAPIYOR LAR CANVA GİRİP DÜĞÜN DAVETİYE GİRİP 2 ŞEKİL SAĞ SOLA EKLEYİP AYNI YAZILARI YAZIP TAMAM DİYOR 😂 YAPTIM KARDEŞ AL 1718980494 AMA YAPAN 1 VE YA 2 ARKADAŞ VAR DÜZGÜNCE TEPRİK EDERİM
  6. polat.k

Edit.

İYİ EDİT YAPARIM LAZIMSA İLETİŞİM INSTAGRAM : ZİN AJANS
  7. polat.k

Bir Grafik tasarımcısının mutlaka bilmesi gereken siteler nelerdir?

ÖNCELİKLE RAM YÜKSELTMEYE ÇALIŞ AMA İDARE EDER DDR KAÇ VE HIZLARINI BİLMİYORUM E TABİ SİTE OLARAK VALLA FULL GEZİNECEN YANİ İŞİNE YARIYANA GÖRE ALACAN CRACK DOSYA İNDİRMEMEYE BAK
  8. polat.k

Orijinal Adobe Uygulamalarımın süresi doldu ve nasıl kendim kırabilirim

ÜYELİK BİTİNCE HİÇ BİŞEY ELLEME HATA GELİNCE HATAYI ELLEME ÇARPI VARSA BAS DEVAM ET ÖYLE KULLAN AYNI ŞEKİL DEVAM
  9. polat.k

Adobe Creative Cloud Uygulamaları yüklenmiyor

WİNDOWS GÖNCELLE OLMADI EKRAN KARTI DRİVERİNİ DOĞRU YÜKLE VARSA KALDIR YÜKLE OLMADI TEMİZ BİR FORMAT ÇÖZER
  10. polat.k

Ortak Midjourney hesabı kuruyoruz. Katılmak ister misiniz?

FDJKSAGKFJGHDSAKJGFD
  11. polat.k

Mini DV kasedi aktarma.

FİYAT OLARAK UYGUN ALIYOR BENDE BU İŞLERİ YAPAN BİR GRAFİKERİM AMA HATALI YAPTIĞIN İÇİN YAPAMIYORSUN DOĞRU ARAŞTIR HESABIM: ZİN AJANS
  12. polat.k

Adobe premier Lisans

saçma sapan key almayın beş para yapmaz her hangi bir sitecen crack indirmek gibi. hiç bir aptalın vermediği araştıra araştıra bulamadığım cevap crack ve lisans arasında ki fark crack kesinlikle verimsiz çalışan sürekli işlemciyle çakışan dosya kod meitin .bad dosya verir yani 5 para etmez...
Geri