Arama sonuçları: *

1. F

Asrock x870 stil legend alınır mı

Kesinlikle değer, x870 anakartlar genel olarak işlemciyi besleme konusunda yeterli, anakartın kendi sitesinden de özelliklerine bak tekrardan. Video olarak tr de inceleme videosu çeken var oradan da izleyebilirsin.
  2. F

Muhabbet kuşumun kanadının altında kan gördüm

Veterinere gidin içiniz rahat etsin.
  3. F

Daha önce buna benzer olayı oldu mu ? Yüksek ihtimal stres den yapmıştır kendini yolmasa bile bazı kuşlar yemlik içine girerek kendini sıkıştırıyor -benim başıma gelmişti- eğer hala yakalayamadıysanız uyumasını bekleyin , kafes de ki yemlikleri söküp uygun bir yere yem dökün veya elinize ...
  4. F

Üzerinde büyük uygun bir bez vs. atıp öyle yakalamayı deneyebilirsiniz. Şuan kafesinde mi ?
  5. F

Tavsiyem yarayı batikon ile temizle , biraz gözlemleyin eğer halsizlik vb durumları gözlemlerseniz veterinere gidebilirsiniz size kalmış tabi . Ben 10 dan fazla muhabbet kuşuna baktım az çok bilgim var , eğer kuşunuz şuan hareketliyse enerjisi yerindeyse yarayı temizledikten sonra bir şey...
  6. F

Son zamanda kafesinde veya odasında kuşu strese sokabilecek bir durum olmuş olabilir . Kafesi inceledin mi herhangi bir yerde kan izi var mı ?
  7. F

kafes de başka kuşlar da var mı ?
  8. F

Kan gördüğün yer tüy bitiminde mi ?
  9. F

Kaç yaşında , tüy dökümünde mi ?
  10. F

minecraft server açmak

Minecarftlarınız orjinalse Realms var.