Arama sonuçları: *

1. T

Öneri Toplu Ekipman Önerisi ( 5000 Total )

İyi akşamlar arkadaşlar toplamda 5000 liraya kulaklık mouse klavye almak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.
  2. T

Yeniden başlattıkça biosa atıyor

freedos yüklü dedi oradaki görevli
  3. T

Yeniden başlattıkça biosa atıyor

İyi akşamlar, kardeşime yeni bir bilgisayar topladık, orada testlerini vs yaptılar ve biz eve getirdik. Şimdi bilgisayarı açtığım zaman her seferinde biosa atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  4. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

teşekkürler bakacağım.
  5. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

max modeline de bakacağım teşekkürler, şu an blackshark ve hs80 max arasında düşünüyorum :D
  6. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

corsairin bu kulaklığı mı yoksa razerinki mi ? 1719133200 fiyatta çok fark olmadığı için soruyorum kraken mi blackshark mı ve herhangi bi kronik problem yok dimi bu kulaklıklarda
  7. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

herhangi bir sorun yaşadın mı kullandığın süre boyunca ? çok fazla şikayet benzeri yorum gördüm de
  8. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

upupup
  9. T

Kulaklık Önerisi 4-6k

Merhabalar, 4000-6000 civarında bilgisayar için kablosuz kulaklık arıyorum. video-yayın işine girebilirim o yüzden mikrofon olabilir elbette fakat ayrı bi mikrofon alabilirim ileriki zamanlarda bu yüzden oyun kısmı çok daha öncelikli benim için
  10. T

Masaüstü pc önerisi 18-21k

Oyun önceliğim olduğu için de baya bir arada kaldım 🙂 o kart ta eski değil yani sonuçta
  11. T

2 sistem arasında tahmini be kadar performans farkı var
  12. T

tamamdır başka önerin de var mı
  13. T

fan için daha uyguna bi önerin varmı hocam
  14. T

Merhabalar başlıkta yazdığım gibi 18-21 fiyat bandına alabileceğim en iyi hazır sistemi arıyorum. Önceliğim oyun
Geri