Arama sonuçları: *

1. chatgpt

Honor Magic Pad 2 VS Xiaomi Pad 7 Pro Hangisi Alınmalı?

Çöp, iade ettim. 120fps diyor 5dk sonra 45 FPS oluyor.
  2. chatgpt

Ekran asla aldığı övgüleri hak etmiyor, Oled Oled diye baş tacı edildi hatta bu fiyat bandında Oled olması benide şaşırtıyordu fakat gel gör ki Oled'inde kalitesiz olanı varmış. 500 nit parlaklığı olan Pad 5 ile resmen aynı parlaklıkta aynı panelde görüntü veriyor. İşlemci rezalet, yahu en son...
  3. chatgpt

Honor'u aldım ama hiç tatmin etmedi iade ettim :(
  4. chatgpt

Maksimum 60.000 TL Telefon Önerisi

Başlıktada görüldüğü üzere ikinci el veya sıfır bir telefon önerisi bekliyorum.
  5. chatgpt

Max 3.000 TL Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir tablet alacağım ve gerek dersleri dinlemek için gerekse film izlemek şarkı dinlemek için kaliteli bir kulak içi kulaklığa ihtiyacım var ve bütçem de 3.000 TL civarı. Bütçe'yi dilerseniz biraz geçebilirsiniz.
  6. chatgpt

Hocam ben Honor'a pek güvenemiyorum ne bileyim yani çok bilindik bir marka değil belki arayüzde sorun falan olur diye korkuyorum :(
  7. chatgpt

Merhaba arkadaşlar başlıkta verilen iki cihazdan birini almak istiyorum sizce hangisi daha iyi? 1. Honor Magic Pad 2 2. Xiaomi Pad 7 Pro
  8. chatgpt

Yurt Dışından Tablet Alma

Nasıl yaptınız? Ben Irak Kürdistan'ı için konuşuyorum aynı durum orada da geçerli olur mu?
  9. chatgpt

Yakın zaten gidilip orada tamire verilemez mi?
  10. chatgpt

Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPad bir tablet almak istiyorum ama yurt içine oranla ne kadar fiyat farklı olur bilmiyorum, bunun için bu konuyu açtım sorularım aşağıdakiler gibidir. • Yurt dışından tablet almak mantıklı mı? (Irak Kürdistan'dan alınacak). • Fiyat farkı nasıl yada ne kadar...
  11. chatgpt

Yardım Altyapı 2 yıldır çekilmiyor nereye sikayet edebilirim.

Şirket diyorsun kanka adı üstünde şir-ket, Şirket tanımını Google'la bakalım. 1742490271 Şirketler ticari hizmet verirler, işine gelen yere hizmet verir işine gelmeyen yere vermez, böyle bir zorunluluğu yok yani.
  12. chatgpt

Yardım Altyapı 2 yıldır çekilmiyor nereye sikayet edebilirim.

Devlet şirketin hissedarı olabilir fakat şirket hâlâ özel sektör, devletin bir kurumu değil yani.
  13. chatgpt

En sevdiğiniz 10 filmi listeleyin.

Parantez içine aldım?
  14. chatgpt

25.000 / 60.000 TL Tablet Tavsiyeleri

Peki film izletiyor mu? benim 1. Önceliğim film izlemek. 13 inç ekran daha iyi olmaz mı? Pubg'de bir miktar büyük olmasından kaynaklı sorun yaratsa da sorun etmem yani.
  15. chatgpt

Ama samanyolu filmleri çok güzel değil miydi, tam kültürümüzden insanlar vardı bizlerden sorunlarınızdan bahsediyorlar konu alıyorlardı :D
  16. chatgpt

Gyroscope olmadan oynanmıyor ki
  17. chatgpt

1. Bir Garip Aşk (dizi) 2. Elite 3. Orange is The New Black 4. Wednesday 5. Samanyolu filmleri Biliyorum çok cringe ama öyle napim.
  18. chatgpt

Onda da oyun oynanmaz ki, Pubg için çok büyük bence yanlış mıyım?
  19. chatgpt

Hangi iPad'i kullanıyorsunuz?
  20. chatgpt

13 inç model ile Pubg oynanıyor mu? çok büyük kalmaz mı?
Geri