Arama sonuçları: *

• Users: VieuX
  • Order by date
  1. V

Speed test steam sorunu

dün aynı problemi bende yaşadım 1000mb tt fiber internetim var hız testleri normal ama steam indirme hızı 100mb. istanbul vb. bütün türkiye sunucularını ve new york, frankfurt sunucularını denedim sonuç yine aynı. steam kaynaklı sorun sanırım
  2. V

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

bana göre uzak durulması gereken bir firma, espor takımlarına sponsorlukları sonrası talep artmıştır mutlaka ticari hamlelerine lafım yok, firmadan aldığım mouse durduğu yerde (4-5 ay kullanılmadı) kasasından ayrıldı garantiden faydalanmak istedim kullanıcı hatası olarak değerlendirdiler...
  3. V

🔥İndirim Bay-tec 23cm mini su terazisi 88 TL

aldım. teşekkürler
  4. V

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

mantık olarak garanti kapsamında olduğunu düşünürsek amazon depodan alınan ölü pikselli monitör de dist. üzerinden garanti kapsamında değişim yapılabilir bu sebeple de aslında ürünü uygun fiyattan almak çok daha cazip çok daha mantıklı hale geliyor. diğer durumda ölü pikselli olduğunu kabul edip...
  5. V

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2. el olarak nitelendiriliyor mutlaka ama 2 kişi arasında normal ticaret şeklinde bir alışveriş olduğunda bile fatura ibraz edildiği müddetçe ürün garanti kapsamında değerlendiriliyor. burada fatura vs. evraklar adımıza düzenlenmiyor mu acaba yada fatura amazon adına düzenleniyor biz 2. el mi...
  6. V

🔥İndirim Amazon Peşin Fiyatına 9 Taksit/6 Taksit Ürünleri

elinize sağlık teşekkürler
  7. V

🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

bende katılabilirim ayrıca vpn tavsiyesi de verebilirseniz çok sevinirim. stabil ve yüksek hız olması tercihim
  8. V

El ısıtıcısı önerisi

merhaba hocam herhangi bir ürün aldınız mı bende almayı düşünüyorum.
  9. V

❌İndirim Bitti! Ücretsiz Findeks Raporu

ben dayanamadım f5 attım kod kullanılmış gibi gözüküyor sonuç da gelmedi kod da kullanıldı öyle kaldı. gg.
  10. V

Çözüldü✓ Razer viper v3 pro vs Logitech Superlight 2

aktif bir superlight 2 kullanıcısıyım. aynı soru benim de günlerce aklımı kurcalamıştı ama tercihimi gpx2ten yana kullandım. razer'in sensörlerinde takılma kronik sorun olarak çoğu kullanıcı tarafından yaşanıyor. sürekli olan bir olay değil fakat nadir de olsa bu durumun yaşanması olumsuz yönde...
  11. V

Betaplusteknoloji güvenilir mi?

ben 4070ti super satın almıştım. üründe arıza meydana geldi hiç oralı bile olmadılar. n11 ücret iadesi verdi. telefonla ulaşmak mümkün değil her ne kadar gaminggentr pazar ismi vs. deseler de gaminggentryi telefonla aradığımda onlar farklı firma bizle alakası yok deyip geçiyorlar. beni mağdur...
  12. V

Yardım N11 otomatik ücret iadesi yapınca ne yapılmalı?

Merhaba. 19.11.2024 tarihinde N11 üzerinden beta Plus teknoloji satıcılı Galax marka 4070 Ti Super ekran kartı satın aldım. Kart 4 aylık sorunsuz kullanımın sonunda kartta arızalandı. Beta Plus Teknoloji A.Ş. ile görüştüm N11 üzerinden ücretsiz kargo ile kendilerine gönderebileceğimi ürünü...
  13. V

Yardım 4070 Ti Super Muadil Değişim

vatan çok daha kurumsal bir firma hocam mutlaka bir muhattap bulursunuz türkiyenin her tarafında şubeleri var ulaşımları daha kolay bir de pr düşüncesi ile daha dikkatli yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. benim şanssızlığım ben firmaya ne mail ile ne telefon ile ulaşamıyorum. adamlar dalga...
  14. V

tüm günüm satıcı firmaya ulaşıp dert anlatmak ile geçiyor. firma telefonlara bakmıyor, maillere dönüş yapmıyor yasal süreç bitsin direk thh başvuracağım bu kadar ilgisiz olmanın da bir karşılığı olmalı denetim olmadığı müddetçe her tüketici böyle problemler ile karşılaşmak zorunda kalıyor. ne...
  15. V

şuan 21 günlük garanti inceleme süreçleri devam ediyor bu süreçte thh'ye başvurabilir miyim acaba o konuda bilgim yok
  16. V

şuan için yasal sürenin içindeyiz hem o sebeple hem de kimsenin canını sıkıp modunu düşürmemek adına sert konuşmak istemedim fakat söylediğiniz gibi tehditvari sert üslup ile konuşmadktan sonra canım ülkemde işler yürümüyor. ben şuan hem mağduriyet yaşıyorum hem de işlerin çözülmesi için...
  17. V

şu 1 haftalık süreçte gördüm ki thh kozunu oynasam bile bırakın 5000 serisi vermeyi belki de hiç inceleme yapmadan inceledik sorun bulamadık diye geri bile gönderebilirler. geçen hafta perşembe günü firmaya teslim edilen koca kargoyu 2 gündür bulamadılar. her gün satıcı firma ile satın alım...
  18. V

1 haftadır ürünüm satıcı firmaya teslim edildi gözüküyor ama firma ile görüştüğümde ürünümün ulaşmadığını söylediler. bırakın incelemeyi muadil değişimini daha ekran kartım nerde onu tespit etmeye çalışıyoruz. buldular incelediler diyene kadar 1 ay geçecek sanırım. kimse müşteri odaklı...
  19. V

mutlaka teknolojisi yüksektir fakat bana lazım olan saf kas gücü 5070ti inceleme videolarına baktım yeni teknoloji yapay zeka kare üretme özelliği haricinde çok da benim işimi görebilecek bir kart değil gibi gözüküyor ama 4070ti super'i de aratmaz. şuan her şeyi tahmini konuşuyoruz tabii ki ama...
Geri