Arama sonuçları: *

1. David25

Öneri ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse alınır mı?

başlıktaki modelin plus ı 1700 tl o model alınır mı?
  2. David25

Öneri ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse alınır mı?

Ortalama 1.500 TL bütçem var kablosuz mouse lazım acilinden .Ama kablosuz olması gerek .
  3. David25

Razer blackshark v2 hyperspeed alınır mı?

akakçe de falan baktım bu fiyat bandında eli yüzü tutulur kablosuz tek bu model var gibiydi. Farklı pek de alternatif görünmüyor sizce alınır mı yada önereceğiniz daha fp si var mı
  4. David25

Yardım Monitör görüntü sorunu çözüm önerisi

sorun yarı çözüldü sayılır .Ekran 240 hz normalde 144 hz alınca sorun çözülüyor.
  5. David25

Denedim hocam sonuç yine aynı. Başka bir bilgisayardada denedim monitörü değişen bir şey olmadı.İşin garip tarafı sadece alt kısımda var az önce bi 30 dk falan oyun oynadım, sadece alt kısımlarda ekran yanığı olmuş. Darbe falanda almadı.
  6. David25

Monitör bir süre açık kaldı sonrasında alt kısımda fotoğraftaki gibi oldu. Bu durum garanti kapsamına girermi ,farklı bir çözüm yolu varmı acaba.
  7. David25

Çözüldü✓ Pc nin ışıkları yanmıyor acil yardım

Fanlar kontrolcüye bağlı kontrolcünün ucuda böyle hiçbir yere bağlanmıyor ne yapmalıyım
  8. David25

Çözüldü✓ Acil yardım pc toplamaya çalışırken elimde patladı

Fan kontrolcüsününü anakarta bağlamak için dönüştürücü koymuşlar heralde fak dönüştürücüyede olmuyor kontrolcünün kablosu diğer kablolarda sıvı soğutucun
  9. David25

Çözüldü✓ İtopya daki bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/kuark-budget-intel-core-i3-14100f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h26890 aslında kendim toplayacaktım fakat buna denk geldim sizce fiyat avvantajı varmı.
  10. David25

Çözüldü✓ 20.000 TL ye monitör dahil sistem toplama

hocam biraz acil lazım sistem. erzurum da yaşadığım için pek fazla tercih olmuyor internetten tek tek gelmesi de uzun sürer zaten o yüzden tek bir yer tercih ettim. 1757174537 İkinci el sistemleri bizim burada piyasası fazla abartılı açıkcası çakmaya çalışıyorlar biraz. rx 580 r5 2600x li...
  11. David25

Çözüldü✓ 20.000 TL ye monitör dahil sistem toplama

Ekran kartı hariç diğer parçaları vatan dan alacağım. Size sorum bu parçalar nasıl. M2 lazım bir de vatanda pahalı 500 gb lık ucuzundan m2 önerisi lazım. Monitörde gerek. Bilgisayarı ofise alacağım çokta güçlü olmasına gerek yok arada bir oyun oynarım belki.
  12. David25

Bilgisayarı satıp altın almak

Şuanda bilgisayarı satıp 1 tam altın almak mantıklı ileride o altınla yine bir sistem dizebilirmiyim
  13. David25

Cimere yapılan şikayette karşı taraf kimin şikayet ettiğini görebilirmi?

yaklaşık 1 ay önce cimere ve gibe mahalle bakkalını sigara ücretini kredi kartıyla almadığı için şikayet etmiştim şimdi birileri aradı yok bilmem şu partinin başkanı o kurumun müdürüyüm o bakkalında yakın arkadaşıyız bir yanlış anlaşılma olmuş sende şikayetini geri çek diye.Şimdi asıl soru şu bu...
  14. David25

Çözüldü✓ Softexen güvenilir mi??

orada sadece lisans 280 tl burada office programları dahil 130 tl o yüzden sordum ucuz olduğu için güvenilir mi?
  15. David25

yada önerebileceğiniz ucuz lisans
  16. David25

softexen den win11 lisans key alıcam fakat daha önce hiç duymadım adını sizce güvenilir mi? daha önce alışveriş yapan varmı
  17. David25

Yardım Sistemim için fp ups önerisi

işlemci:Ryzen 9 9800x3d ekran kartı : 4060 Ti psu: 1000w 2 adet monitör bu sistem için ups lazım elektirikler sürekli kesiliyor 5-6 dk kadar götürse yeter. Ortalama fiyat 5k-6k bandında olursa iyi olur.
  18. David25

Çözüldü✓ Voicemeeter ses sorunu

Voicemeeter yükledim sonra sildim şuanda voicemeeter cihazları aktif görünüyor çıkış ve giriş cihazlarını default seçen oynlarda mikrofon kullanamıyorum ve oyunun sesi gelmiyor.
  19. David25

Epic Games ve Steam Çöktümü ?

yaklaşık 30 dakikadır bağlantı hatası diyor bende.
  20. David25

Epic Games ve Steam Çöktümü ?

İki platformada ulaşamıyorum giriş yapabilen varmı ?
Geri