Arama sonuçları: *

• Users: 0__0
  • Order by date
  1. 0__0

40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Doğrudur hocam, bütçeyi aşmayacak önerileriniz varsa memnuniyetle beklerim.
  2. 0__0

40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Maksimum 40.000 TL bütçeyle hazır masaüstü bir sistem toplamak istiyorum. Aşağıya farklı hazır sistemler bırakıyorum. Bu sistemlerin donanım – performans – fiyat/performans olarak karşışatırılmasını rica ediyorum. Ayrıca bu bütçeye daha mantıklı DDR5 bir sistem öneriniz varsa memnun olurum...
  3. 0__0

Acer Nitro 5 AN515-58 laptop vs Lenovo LOQ 15IRH8

Acer Nitro 5 AN515-58 laptop mu yoksa Lenovo LOQ 15IRH8 laptop mu genel olarak daha iyi fikir ve önererinize açığım iyi forumlar.
  4. 0__0

25 30 k arası gaming laptop önerisi

Hocam teşekkür ettim ben biraz daha bakacağım iyi forumlar.
  5. 0__0

25 30 k arası gaming laptop önerisi

Merhabalar 25 30 k arası gaming laptop önerir misiniz? 4050 ekran kartlı bir laptop buldum onuda değerlendirmelerinizi istiyorum öneri ve fikerlenize açığım iyi forumlar.
  6. 0__0

Mi stick yerine box önerisi

Hocam 22 model üretim bir cihaz performansının kötü olacağını düşünmüyorum aynı satıcının trendyol yorumlarıda güzele benziyor tercih size kalmış ürünü kullanmadım ama adı sanını duyduğumu soylemeliyim hatta bıraz araştırma yaparsanız daha düşük fiyata da bulabilirsininiz. Dediğim gibi tercih...
  7. 0__0

Mi stick yerine box önerisi

Google Chromecast with Google TV Medya Oynatıcı (4K UHD) 100 200 lira aşıyor ama bence bir bak
  8. 0__0

30-35k Bandında Laptop Öerir Misiniz?

https://app.hb.biz/aHOXNlP0hdPr Dostum, eğer bir ürün alacaksan ürün yorumlarına, satıcısına ve fiyat karşılaştırmasına bakarak ürünü seç ve al ama benim alacağım ürünler bunlar olurdu. Hayırlı geceler dilerim.
Geri