Arama sonuçları: *

1. E

Oyunlarda takılma sorunu

bu arada aynı zamanda youtubeda veya kickte yayın izlediğimde sohbetteki kullanıcıların yazdıkları falan mor pikselleşiyor böyle bir bozulma gibi bi şey oluyor o nedir onu nasıl çözerim
  2. E

Oyunlarda takılma sorunu

merhabalar r5 7600x işlemcim ve ekran kartım rx7700xt monitörümse ise excaliburun 1080p 200hz 1ms monitörü oyunlarda bazen böyle rahatsız edici küçük takılmalar yaşıyorum sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  3. E

Çözüldü✓ RX 7700XT Ryzen 5 7600 anlık takılma sorunu.

hocam bende de r5 7600 ve rx7700XT var bunun hiç bir çözümü yok mu servise gönderdim sorun yok dediler format attılar ama hala daha oyunlarada küçük takılmalar var napmalıyım
  4. E

FPS Yüksek fakat oyun akıcı değil

merhaba sorun hala devam ediyor mu veya çözüm bulabildin mi bende böyle bir sorun yaşıyorum da yardımcı olabilirsen sevinirim
  5. E

RTX 4090 ve İ9 13900KF sistem 8 aydır çözemiyorum Oyunlarda anlık Donma Problemi

ben de bu tarz bir sorun yaşıyorum AMD sorunu derken neyden kastediyorsunuz benim hem işlemim hem de ekran kartım AMD sorunun nedenini yazabilir misiniz?
  6. E

Valorantta anlık takılma ve ekran kayması

Düzenleme: FPSte herhangi bir sert düşüş yaşamıyorum sadece ekran takılıyor monitör kaynaklı olabilir mi? monitörüm https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-23-8-200hz-1ms-mprt-curved-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html
  7. E

4060 Sistem Anlık Donma/takılma sorunu

benim monitör de hdmi ile bağlı ama hala sorunu yaşıyorum. ayrıca ben de artık monitorümden kaynaklandığını düşünüyorum farklı bir tavsiyen varsa yazarsan sevinirim.
  8. E

4060 Sistem Anlık Donma/takılma sorunu

ben de aynı sorunu yaşıyorum bu aralar. bu arada videoyu göremiyorum gizliye almışsın videoyu gizliden çıkarabilir misin görmek istiyorum aynı mı diye 1738323628 veya çözümünü bulduysan yazabilir misin
  9. E

Valorantta anlık takılma ve ekran kayması

Valorantta yüksek fps değerleri almama rağmen (300-400) arada sırada böyle drop gibi ani anlarda takılmalar yaşıyorum özellikle oyuna yeni girdiğmde çok yaşıyorum.(kastığı zaman fpste oynamalar da oluyor)Bu arada aynı zamanda bilgisayarda bazen böyle sayfayı kaydırdığımda ekran tam gelmiyor yani...
  10. E

Valorant sağa sola dönünce pixelleşiyor

Hangi ayarları kontrol etmem lazım. Ayrıca kablomda sıkıntı olduğunu zannetmiyorum çünkü cs2de aynı sorunu yaşamıyorum. En iyi görüntü ayarlarını bilen biri yazabilir mi? (Fotoğraf atabilirim istersen bu arada)
  11. E

Valorant sağa sola dönünce pixelleşiyor

Valorant oynarken kill aldığımda çıkan kill efekti sağa veya sola döndüğümde pixelleşiyor.Aynı zaman kill alan adamın yüzü de pixelleşiyor(sağ üstteki kill gösteren yerdeki adam). Çözümü olan var mı bilgisayarımda bir sorun yok.
Geri