Arama sonuçları: *

• Users: Xqers
  • Order by date
  1. Xqers

Gta online enhanced de hile nasıl açabilirim

Gta onlinede hile açıp istediğim arabaları uçakları alıp kullanmak istiyorum ama hile bulamıyorum hem para hemde level hilesi bilen birisi bana yardımcı olabilir mi lütfen
  2. Xqers

Game Pass'ten alınan Ubisoft oyunları neden kütüphanede?

Ne güzel keyfini çıkar işte
  3. Xqers

Steam destek te yazan bu yazı ne demek

Hocam sağda kapalı diyor ben onun ne olduğunu anlamadı
  4. Xqers

Steam destek te yazan bu yazı ne demek

Steam'dan 1 temmuz tarihinde FIFA 25 oyununu satın aldım ve 2 temmuz günü iade ettim 7 gün ve 14 gün arasında iade edileceğini söylediler lakin destek kısmına girince böyle bir şey gördüm bu ne demek acaba yardımcı olabilirmisiniz?
  5. Xqers

Çözüldü✓ Sistemim darboğaz yapar mı ?

Hocam kasayı halletim ama ssd ihticayim var 500gb veya 1 TB olabilir bütçe 2500
  6. Xqers

Sağolun hocam teşekkürler
  7. Xqers

Tamamdır teşekkür ederim hocam
  8. Xqers

Asus rog strix 1650 (OC) 4 gb ekran kartı Amd ryzen 5 5600 işlemci Msi a520m pro ddr4 anakart Kingston fury beast rgb 16 gb ram Bitfenix cube premium 600W 80+ kasa Samsung 980 nvme m2 500 gb ssd Bu parçalar birbirine darboğaz yapar mı kasa ve ssd tavsiyelerinede açığım
  9. Xqers

Bu parçalar için en uyumlu ekran kartı ve M2 ssd hangisidir

Hocam haklısınız ama o ekran kartı benim bütçemi aşıyor maalesef
  10. Xqers

Tamamdır hocam çok yardımınız dokundu teşekkür ederim 1749475877 İyi hocam o zaman sıkıntı yok
  11. Xqers

2 el alacağım hocam 1749475004 Yok hocam 2 el alacağım zaten 1749475116 Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabiliriz 1749475136 Hocam mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabiliriz
  12. Xqers

Hocam bende bir kaç yerde baktığımda rx6600 öneriyorlardi şimdi siz diyince iyice kafama oturdu zaten fiyat olarak rakiplerine göre de ucuz bende almaya karar verdim çok teşekkür ederim
  13. Xqers

Hocam valorant cs ve gta oynayacağım çok fazla 2k ile işim yok 1080p için önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı
  14. Xqers

Msi a520m pro anakartım Amd ryzen 5 5600 işlemcim Kingston fury beast rgb 3200MT 16 ram Bitfenix cube premium 600w 80+ Bu parçalara hangi ekran kartı ve M2 ssd uyar tüm tavsiyelerinize açığım.
  15. Xqers

Çözüldü✓ MSI A520M PRO anakartım için ssd önerisi

Hocam şimdi baktım anakartın fiyatına çok pahalı değilmiş sizin dediğiniz ssd ve anakartı alacağım yardımınız için çok teşekkür ederim
  16. Xqers

Hocam bu gen 4 benim anakart gen 3 yinede olur mu
  17. Xqers

MSI A520M PRO AM4 anakartım için 500gb veya 1tb M2 ssd önerebilir misiniz Bütçe en fazla: 2500
  18. Xqers

Çözüldü✓ Msi A520M pro anakartıma uyumlu m2 ssd önerisi

Hocam biraz daha uygun fiyatlı var mı
  19. Xqers

Çözüldü✓ Msi A520M pro anakartıma uyumlu m2 ssd önerisi

Msi A520M pro anakartım için dram ı olan güzel bi m2 ssd önerebilir misiniz
  20. Xqers

SİZCE GÜVENİLİR Mİ ?

1742388630 Bende şüphede kalmıştım şimdi kesinleştirdim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Geri