Arama sonuçları: *

1. B

ETHERNET BAĞLANTIM 100 MBPS İLE SINIRLI

Elinizde bi laptop vs varsa kabloyu ona takıp deneyin aynı hızları verirse kablonuzda sıkıntı vardır. Bazı anakartlarda biostan gigabit ethernet aktif ediliyor diye duymuştum onu araştırın. Bir de kablo kaç metre bazı kablolar uzamaya başladıkça sıkıntı çıkarıyor eğer uzun kablo kullanacaksanız...
  2. B

Playstation Satıcı Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, PS5 slim alacağım ancak zamlardan önce Bilkom almak istiyordum şuan için zor gözüküyor. Bu nedenle güvenilir ithalatçı garanti satan satıcılar ürünün arkasında duran bildiğiniz önerebileceğiniz yer varsa çok mutlu olurum.
  3. B

144hz monitörde maksimum 120hz değer alma

Kablo farkından olabilir Displayport kablosuyla bağlamayı deneyin
  4. B

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

IPS Panel ışık sızması olmaması mümkün değil ve ışık sızması öyle abartıldığı kadar sorun oluşturmuyor çok büyük bir sızma değilse 1744631657 Açıkçası çokta lazım değil almadan önce çok duydum wooow 2k çözünürlük şöyle net böyle net 1080p den bir tık daha iyi ama çoğu şeyde o wooow etkisini...
  5. B

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

5800 e almıştım kasımda. Memnunum almak isteyenler alabilir ancak şans işi ölü piksele dikkat edin.
  6. B

Samsung QNX1D 65'' NeoQled TV Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar QNX1D model televizyonu kullananlar var mı sorunu var mı acaba Hepsiburada da birkaç yorum var hepsinde görüntü kötü denilmiş. Youtube da yabancı platformlardan araştırdığımda görüntüde fark göremedim. Ürünün QN85D modelinin sadece online olarak satılan versiyonu olduğu...
  7. B

Yardım Forza 4 oyundan atma sıkıntısı

Herhangi bir hata veriyor mu? Oyun orijinal mi? Microsoft hesabınıza xbox uygulamasından manuel giriş yapıp denediniz mi?
  8. B

Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi kurmalıyım

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
  9. B

Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi kurmalıyım

Kasım ayında aynı konuyu ben de açmıştım çoğu kişi win11 dedi kurdum güncellemeleri yüklemesem dert oldu yükledim ayrı dert oldu. Sonuç: Win10 pro ya dönüş yaptım. Win 10 kullanın hocam
  10. B

❌İndirim Bitti! TCL 65T7B 65" QLed 4K Google TV 32.999 TL

Hocam oled çok pahalı TV ve riskli geliyor bana piksel patlama konusundan dolayı. Görüntüleri çok net ama F/P ürün lazım
  11. B

❌İndirim Bitti! TCL 65T7B 65" QLed 4K Google TV 32.999 TL

Herkese hayırlı ramazanlar, Yaza düğünüm var şöyle bi TV gördüm diğer satıcılarda baya pahalı QLed ama 60hz alınır mı bilemedim. Sanal olarak 1080p de 120hz veriyor deniyor ama çok etkili bir şey olmadığını düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...
  12. B

50.000 TL ye TV Önerisi

Öneriniz için teşekkürler TCL - Samsung ya da Lg alacağım gibi duruyor. Bu Tv ler şuan için listemde var 65q80d ile 65q70d arasında da sadece sanırım ses farkı var. 70d de çift hoparlör 20w çıkış varken 80d de 4 hoparlör 40w çıkış ve Subwoofer var. Aradaki farka değer mi bilemedim. Sesten memnun...
  13. B

50.000 TL ye TV Önerisi

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın bir arkadaşım 89k civarına iyi bir oled samsung aldı ve eski televizyonuna göre aradaki farka değecek bir şey olmadığını söyledi. Gidip inceledim açıkçası bence de o para etmez renkerli daha canlı evet ama oled olmayanda da siyah beyaz değil sonuçta. Zaten...
  14. B

50.000 TL ye TV Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yaza inşallah düğünüm var ve Tv bakmaya başladım ancak araştırdıkça kararsız kaldım. İhtiyacım olan özellikleri aşağıda yazıyorum. Bütçe Maks. 50.000 TL 4k çözünürlük 65 inç En az 100Hz (Playstation 5 sebebiyle) Marka olarak Philips istiyordum ancak TitanOS un iyi...
  15. B

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

geçen okumuştum ubisoft oyunlarında çökme yapıyor diye ayrıca açılıp kapanma sürelerinde dengesizlik var bazı kullanıcıların da monitörünün ani olarak kapanıp açıldığı söyleniyor. Ağ ve yazıcı sorunları da mevcutmuş eğer ilgilendiriyorsa.
  16. B

Lenovo Legion R27QE 27 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 7103TL Pazarama

İnşallah sorunsuz gelir çok güzel monitör. Size de hayırlı olsun.
  17. B

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

Ben yeni sistemime win11 kurdum. 23h2 çok sorunlu değil ama 24h2 de çok sorun var. O yüzden Windows 11 23h2 kullanabilirsiniz ben memnunum.
  18. B

Lenovo Legion R27QE 27 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 7103TL Pazarama

Ben kasımdan önceki meşhur indirimde aldım hepsiparam da vardı onu da kullanınca 5800 gibi bi fiyata gelmişti ölü piksel ya da başka bi sorun yoktu. Bu iş biraz şans işi.
  19. B

Am5 Sisteme Windows 10 mu 11 mi?

Bunu bazı yerlerde duydum oyun performansına etki edecek sorunlar mı? Genellikle yazıcı ile ilgili sorunlar olduğunu okumuştum.
  20. B

Galax Rtx4070ti Super Ekran Kartı tutucusu nasıl takılır?

Merhaba kartın içinden çıktı biraz araştırdım ama bilgi bulamadım. Kartın içinde aliminyum mıknatıslı aparat çıktı. Ayak kısmı mıknatıslı 2 adet borusu var birbirine bağlanınca ekran kartı büyüklüğünde oluyor ama o bana mantıklı gelmedi. Fotoğraftaki gibi yaptım fanlara denk gelmeyecek şekilde...
Geri