Arama sonuçları: *

1. S

Blox Fruit meyve Kullanımı

yeni meyve yersen eskisi gider kullanamazsın daha god human gitmez sadece meyven gider
  2. S

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

selam hocam şartlar nedir belirtirmisiniz neler gerekli cevaplarsanız sevinirim
  3. S

Amazon'dan alacağım ürün gümrüğe takılır mı?

hayır takılmaz sadece ürün 30 euro olmalı kargo vergi dahil degil alabirilsiniz
  4. S

Acer nitro 5 mi HP 16 victus mu?

bütceniz varsa neden olmasın benim anlık ihtiyacım vardı evde pc vardı cok sorusturmadan aldım ve baya memnun kaldım
  5. S

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-hbcv000053utps bu modeli almıştım ama 28 bine
  6. S

hocam victus aldım yakın zamanda baya memnunum evdeki masaüstümü aratmıyor gercekten
  7. S

Yardım REZİL KOLAY GELSİN FİRMASI

hocam valla hayatımda gordugum en iyi firma ya dün gece verdim sabah 12de elime ulastı
  8. S

Öneri 20-25k arası laptop onerirmisiniz

aldım hocam eyw ya
  9. S

Selam Bu Laptop Alınır mı Sizce ?

hocam hic ugrasmak istemiyorum ram falan ile attıgımı alıcam galiba masaüstü pc var zaten sadece dükkanda canım sıkılyıor diye alıyorum almısken iyi olsun
  10. S

alınır mı sence özellikleri hosuma gitti
  11. S

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-hbcv000053utps
  12. S

sizce item satış gibi sitelerden oyun alınır mı

evet direk kod falan veriyorlar siz kendi hesabınıza giriyorsunuz
  13. S

xboxdan ama 'temsatisda var 3 aylik falan ucuza
  14. S

Öneri 20-25k arası laptop onerirmisiniz

selam 20-25 arası laptop almak istiyorum öneriniz varmı
  15. S

oyun almaya butceniz yoksa korsan oynayın yani veya gamepass falan tercih ediniz
  16. S

20-25 bin arası laptop önerisi varmı

selam 20-25 arası laptop almak istiyorum öneriniz varmı
  17. S

itemsatıstan aldım nasıl oldu bilmiyorum oyundaydım geldigimde arkada acık olan instadan 1 kac kisiye mesajlar yazılmıs ve farklı sekmeler acılmıstı nasıl oldu bilmiyorum ama direk hesaptan falan cıkıs yapmıstım
  18. S

hocam bende 20 TL'ye falan almıstım bi zaman sonra insta hesabımdan herkese biseyler yazılmıstı onun yerine torrent falan indir daha güvenli
  19. S

dota2 mi lol mü hangisine başlamalıyım ?

hocam banada atar mısın davet kodu
Geri