Arama sonuçları: *

1. 4

MSI BIOS Flashback+ Yardım

Sistem montajı yaptım sıvı soğutucusuna kadar her şey takılı flash bios yapmak istiyorum ama sadece psu takılı olsun diyolar tekrardan parçaları sökmek istemiyorum. Bios güncellerken elektrik gider anakart zarar görür diye normal güncelleme yapmaktan çekiniyorum. Anakart:Msi mag x670e tomahawk...
  2. 4

Çözüldü✓ Gtx1070 ile 7800x3D sorun olur mu?

Teşekkürler yanıtlarınız için
  3. 4

Çözüldü✓ Gtx1070 ile 7800x3D sorun olur mu?

Pc topluyorum ekran kartı dışında parçaları aldım şuan elimde Msi Quicksilver Gtx 1070 var sisteme taksam herhangi bir parça zarar görür mü? Ekran kartını diğer parçaların bozuk olup olmadığını deneme amaçlı takmak istiyorum bu parçaları test edebileceğim bir yöntem var mıdır? CPU: AMD Ryzen...
  4. 4

60k bütçeye oyunları (Fifa,Cs2,Lol) rahat oynayacağım sistem önerisi

Ekran kartını Nvidia almayı düşünüyorum grafik güç vs. daha iyi diyolar 4080s alsam daha iyi olmaz mı?
  5. 4

60k bütçeye oyunları (Fifa,Cs2,Lol) rahat oynayacağım sistem önerisi

Özellikle rekabetçi oyunlar ve yeni çıkacak oyunları rahat oynayabileceğim sistem önerisi istiyorum. Araştırdığıma göre 7800x3d işlemci, b650 anakart, rtx 4070 super ekran kartlı sistemlere baktım ama tam karar veremedim. Uzun vadede işime yarayacak bir sistem tavsiyesinde bulunur musunuz?
Geri