Arama sonuçları: *

1. C

Yardım YD 16 PRO MAX 256 ALIYORUM. nelere dikkat etmem gerekiyor?

Kendimi bildim bileli silikonlu kulaklıklar kullandım en rahat ve düşmeyenleri jabra 75t ve jabra elite 8'idi huawei bir tık rahatsız gelmişti ama airpods pro 3 kulağa iyi oturuyor ve bunda köpük silikon karışımı ucun etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum + olarak ses...
  2. C

Android kullanıyorsunuz bir gün kulaklığınız bozulursa freebuds pro 4 tavsiye ederim cidden güzel bir kulaklıktı. Deezer üzerinden hi-fi muzik dinlerken kendimden geçiyordum.
  3. C

Apple ldac desteklemiyor huawei o sebeple kötü çalıştı diye düşünüyorum ama airpods'un da vasat olması ve macbookta çok daha iyi olması cidden üzücü. Yabancı forumlarda da spor salonun mac götüreceğim diye goygoylar dönmüş.:(
  4. C

Kulaklık konusu açılmışken bir kaç soru sormak istiyorum. İlk defa ios bir telefon kullanıyorum ve hali hazırda macbook'a sahibim. İphone almadan önce huawei free buds pro 4 satın almıştım ve samsung telefonum ile bluetooth uzerinden ldac kodeksi ile inanılmaz iyi...
  5. C

Param yetiyor çok şükür. Öpülmeyi sevmeyenlerdenim böyle devam.
  6. C

Bence saçmalık olan ederi 40-45k olan telefona 92k vermek.
  7. C

1 telefon da yukarıdakilere hediye etmemek için :)
  8. C

Biraz araştırdım çin modellerinin çoğu bu şekildeymiş. İçimi rahatlatan diğer şeyler ise kutunun üstündeki model no imei model kodu vs hep tutuyor. Swap cıhaz bile olsa sanırım direkt apple üzerinden değişmiş. Mesela ipadim garantiden değişmişti onu kutusuz veriyorlardı...
  9. C

İade alacaklarini sanmıyorum telefonda da sorun yok ama iste insan acaba mi diyor.
  10. C

@Nezha 1 hafta önce telefoncudan a3297 (singapur) iphone 16 pro max satın aldım. Adam satarken uluslararası garantisiz ama sıfır cıhaz kesinlikle swap degil dedi. Model nosu 5YTQ3ZA/A olunca kafam karıştı m ile başlamıyor ve garantisi 2007 de bitmis gözüküyor. 3utools a baktıgımda parçalar...
  11. C

Logitech değişim ürünüm gümrükte takıldı.

Logitech kulaklıgımda bir sıkıntı yaşadım ve değişim onayı geldi. Ürün 1 gün içerisinde İstanbul havalimanına ulaştı ve benden sms ile yetki belgesi istendi, istenilen bilgileri doldurup belgeyi gönderdim fakat yarım saat sonra red smsi aldım. Ups kargoyu aradığımda bana noter gidip işlem...
  12. C

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Şuanda büyük indirimler var sanırım son tarih 12.12.2024
  13. C

2. kol ile beraber yaklasık 14.850TL (vergi iadesiz)
  14. C

Hadi ya öyle bir olay mı var? Fatura vs olunca 1 konsola bir şey demiyorlar diye biliyordum. (Getiren aile 4 kişi)
  15. C

Arkadaşlar, Dubai'den (jumbo.ae) PlayStation 5 Slim siparişi verdim. Yarın arkadaşım gidip cihazı teslim alacak. İlk defa sıfır bir PlayStation 5 alacağım. Teslim almadan önce dikkat edilmesi gerekenler veya aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?
  16. C

75-100K arası gaming laptop önerisi.

Teşekkürler hocam...
  17. C

Bir de anlamadığım bir şey var hocam pro olanda neden 13.nesil de diğeri 14.nesil işlemci kullanılmış? özellikle baktım 14.nesil pro 7 bulamadım.
  18. C

https://www.amazon.ae/Lenovo-AI-Enhanced-2560x1600-i9-14900HX-NVIDIA%C2%AE/dp/B0DGTNX2FG/ref=sr_1_8?dib=eyJ2IjoiMSJ9.6OB74sidrx2hSR_K4TrEZks0WQbz2WKz_XVYFV8tNBWFX44cqSqwTpfSoU_9pRyCOrQb7Xs8OLhSiHrOnX0TBIcAzYd2Cy11QWoRvxfvDLNXPHR9fG0gD44N4NfNYOTDCcMUC8vbY5mm_h8W9o3iYwgH4tv0U2PkYdDiR3EEIsvcgU9r4WTg...
  19. C

Hocam hem 100k hem islemci 13.nesil ve 4070 var. Bu pcyi 100k yapan nedir?
  20. C

kesinlikle öyle ama sabit bir yerde durmadığı için sadece laptop istiyor.
Geri