Arama sonuçları: *

• Users: Topik
  • Order by date
  1. Topik

Çözüldü✓ PC Donuyor ve ses Takılı kalıyor

olmuyor, ayrıca ddu ile dilip eski driver yükledim şimdi yeniden başlatıyorum 1763799981 Malesef sorun devam ediyor yani evet sanırım psu
  2. Topik

eski sürüm nasıl olcak 1763798371 bide ağır yükte oluyor 1763798469 ddu ya üşeniyorum aslında ama sonra denerim
  3. Topik

YA teşekkür ederim ve özür dilerim o zaman sevdiğiniz oyuna girin düzelir beyin 1763798273 güncel
  4. Topik

Gitmişken alayım o zaman olmaz ise iade ederim
  5. Topik

çözüldü ibaresini kaldırayım mı ? 1763797963 Bir de son bir şey soracağım gitmişken psu alayım mı aynı sorun tekrar ederse iade edebilir miyim ?
  6. Topik

Neyse dünyanın sonu değil zaten bu gün avm ye gideceği belki oradan alırım ve önerdiğin fiyatı uygun psu var mı ? 1763797521 Bide garantisi bitince ekran kartına oc yaparım diyordum ama psu tam tersini söylüyor 😁 1763797691 Teşekkür ederim Şimşek McQueen abi 😊
  7. Topik

pc yi aldım alalı yani 2 3 sene civarı
  8. Topik

model bilmiyorum ama kasa ile aynı marka cougar 600w
  9. Topik

Belki atar ama beklemek istemiyorum bi süre bekledim hala 0 dı ben de psu kapattım 1763797032 değerleri yazmama gerek var mı furmark testinde
  10. Topik

en son testte ses olmadığı için hayır fakat bu gün dcs oynarken bi anda oyun dondu ve ses bir süre sonra buglandı 1763796865 ama reset yok ben psu kapıyorum yoksa böyle mal gibi kalıyor
  11. Topik

nASI 1763796762 Nasıl anladınız biraz detay verir msisniz ?
  12. Topik

rx 6600 r5 5500 tuf gaming b450m plus 2 1763796575 yaparken alt tab yaaprım gene aynısı oldu hgghkjkhgjlhjkl 1763796694 your device ran into a problem and need to restart stop code CRITICAL_PROCESS_DIED (0xEF) your device ran into a problem and need to restart stop code CRITICAL_PROCESS_DIED...
  13. Topik

cinebench olur mu yoksa onuda yükleyim mi 1763795933 Yükledim başlatacağım şimdi
  14. Topik

Nasıl yapabilitim çünkü yaptım ama o zaman bu sorunlra yoktu 1763795722 ve ramde test yapamaya çalıştım küçük testlerde sorun çıkmadı ama büyük testleri yaptırtmadı
  15. Topik

ne gibi ram testi yapmıştım
  16. Topik

Öncelikle merhaba, sistemi yaklaşık 2-3 yıl önce aldım, herhangi bir hdd de kullanmıyorum. Sorunum bilgisayarda arkada tarayıcıda olduğum zaman ağır oyuna alt tab ile geçtiğimde veya daha ağır oyunlarda hiçbir şey yapmıyorken pc ve ses takılıyor pc düzgün çalışmadı tarzı ingilizce bir yazı...
  17. Topik

Işlemci OC olmamasına rağmen OC gibi

Az oyna bari sonra patlama
  18. Topik

nedendir bilermiseniz dostlar
  19. Topik

Öncelikle merhaba. Ekran görüntüsündende göründüğü gibi ryzen master programında cpu max 4200 mhz olmasına rağmen 4250mhz lere çıkıyor önceden bi oc denemiştim ama şimdi default modda nasıl 50 mhz daha yüksek olabiliyor birde os yerinde neden windows 10 yazıyor.
  20. Topik

Windows 11 bu ekranda kaldı

Teşekkür ederim ama konuyu açtıktan 1 saniye bile geçmeden PC yeniden başladı ve şuan ilerliyor gibi
Geri