Arama sonuçları: *

1. EmiwCiqk

Çözüldü✓ Bilgisayarim asiri yavas aciliyor, kapat dedigimde kapanmiyor

BILGISAYARIN WINDOWS DOSYALARI BOZULMUS, WINDOWS 10 INDIRIP TEKRAR KURDUM PC SIRIFLAMADAN DUZELDI
  2. EmiwCiqk

baska bir cozum ariyorum FORMAT HARICINDE, yine de oneriniz icin tesekkurler
  3. EmiwCiqk

win 10 kullaniyorum, windowsun sorun giderme aletlerinin hepsini denedim, windows update de yuklenmiyor bu sekilde kaliyor full
  4. EmiwCiqk

hocam format harici cozum oneriniz var mi, cunku oyuna erisimimi kaybederim
  5. EmiwCiqk

a620m h /16gb ram/ ryzen 5 7600 /4060ti16gb /win10pro
  6. EmiwCiqk

bilgisayarim asiri yavas aciliyor, kapat dedigimde kapanmiyor, kapanmamadan kastim bilgisayari kapat butonu ise yaramiyor. (artik her neyse, asagiya ss attim) bilgisayari kapat butonu calismiyor, bazen calisiyor ama bilgisayar 30 saniyede kapaniyor. bilgisayari yeni actigimda gorev cubugum...
  7. EmiwCiqk

1000mbit internetim varken 100mbit aliyorum

aynı modele baktım 1gbps yazıyor,100e kısıtlayan donanımım yok yani.yazılım da oldugunu sanmam sanırım en saglıklısı kabloyu değişmem 1759692091 kesinlikle en iyisinden kablo alacagım aksi takdirde baska operatore gecmem gerekecek gibi
  8. EmiwCiqk

4.5g oldugundandır da konu o değil bilgisayar konusunda ne yapabiliriz
  9. EmiwCiqk

350-200 1759663726 bu da sonuç
  10. EmiwCiqk

hocam müsteri hizmetleri ile görüstüğümde modemin en yeni versiyon oldugunu, takmaya gelen ekibin kablo düzenlemelerini yaptıgını söyledi herhangi bir kabloyu değiştirdiğimde internet gidiyor
  11. EmiwCiqk

Hocam modemin arkasinda bir aygit var. biraz inceledim aygit bu (ustunde turkcell yazani). aygitta bi kablo bagli ethernet kablosuna benzeyen bir kablo ama uc kisimlari sari, bir ucu fotografini koydugum huawei aygita bagli diger ucu da modeme bagli. Aynen asagiya biraktigim gibi. sanirim bu...
  12. EmiwCiqk

hocam telefonumda (iphone13) hiz 250-150 arasi gidip geliyor.
  13. EmiwCiqk

Gercekten yoruldum uzun suredir ugrasiyorum ne yaparsam yapayim turkcellden aldigim 1000 mbit internet bana 100 veriyor 10-20 kere aramisimdir bir cozum bulamadilar. ethernet kablom cat6-biraz yirtik ama calisiyor anakartim A620M-H operatorum Turkcell bir yil once aradigimizda altyapinin...
  14. EmiwCiqk

Yardım 2.000TL altı mouse önerisi

zenith pro alabilirsn
  15. EmiwCiqk

Çözüldü✓ 2500-3500 TL Arası Klavye Arıyorum !

akko5075b plus siparişi verdim
  16. EmiwCiqk

teşekkür ederim güzel gözüküyor bir bakacağım başka önerilere de
  17. EmiwCiqk

aklımda wraith vgn 87 ile ajazz ak820pro tkl (rengini beğenmiyorum pek) var aradığım klavye tkl olmalı %75 olmalı. 2500-3500 bandında olmalı harfler ve rakamlar tuşların yanında değil üstünde yazmalı beyaz olması tercihimdir ama illa olacak diye bir şey yok full rgb istiyorum yani tek tuş tek...
  18. EmiwCiqk

2500 TL Klavye Arıyorum.

Pek tercihim değil, olabilir fakat pek güvenemiyorum. 2. El alırsam İl içi (Adana) alırım.
  19. EmiwCiqk

2500 TL Klavye Arıyorum.

Bütçem yaklaşık 2500TL civarında ve FPS oyunları oynayacağım buna göre normalde VGN V87 alacaktım fakat şu klavyeleri buldum ...
  20. EmiwCiqk

Topladığım 5060 Ti 16 ve R7600x Sistem Nasıl?

arkadaşım muhtemelen tek tek toplamaz
Geri