Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayardan Hiç Anlamıyorum Gaming Laptop Önerileri

henüz ellerinde bilgisayar yok birçok bilgisayarları ön satışta stokta ürünleri pek yok ve fiyat olarak beni çok aşıyor
  2. M

o yüzden de sağlam işlemcili ve ekran kartlı bir laptop bakmalıyım onlarda fiyat olarak baya sağlamlar
  3. M

Bekleyelim biraz bakalım nasıl olacak en üstteki laptopu oldu ki aldım daha sonra özelliklerini değiştirme şansına sahip miyim?
  4. M

hocam bütçe ile bilgileri yukarıdaki postlarda yazdım
  5. M

öneriniz var mı peki link atma şansınız var mı ben özelliklerden pek anlamıyorum o yüzden soruyorum
  6. M

Metin2 cs go pubg tarzı oyunlar oynayacağım hocam bütçe ile ilgili cevapları yukarıda yazdım ne kadar uygun o kadar iyi zaten çok ahım şahım bir bilgisayar aramıyorum yazdığım oyunları oynatsa yeterli benim için
  7. M

bütçe ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki yani sizlerden tavsiye bekliyorum maddi olarak sıkıntıda biri değilim fakat kalkıpta çok para vermek istemiyorum anlamadığım içinde size danışıyorum ikinci el laptoplara güvenemiyorum tam olarak yani hiç olumlu yorum görmedim henüz herkes alma...
  8. M

Merhabalar arkadaşlar şuan elimde kullandığım bi laptop var ben özelliklerden anlamıyorum. Bilgisayarım ucuz bir bilgisayar zamanında A101 den almıştım kullanmak için fakat oyun oynamaya başladığım için oyun laptobu almayı düşünüyorum fakat bilgisayardan anlamıyorum. Kullandığım Bilgisayar...
Top Bottom